Recept hallonglass & sommarlov

Hej alla underbara blogg-läsare💚

Först vill jag säga TACK för att just DU läser min blogg och följer mig. Betyder så mycket.

Nu är det daxs för sommarlov för mig = tar paus från bloggen under sommaren. ☀️Du kan dock få massor av inspiration om du följer mig på Facebook & Instagram under Karins Gröna Värld!

LIFETALK PODDEN tar också uppehåll under juli men du kan lyssna på alla avsnitt HÄR.

Vill dela ett recept på goda, enkla, veganska hallonglassar. Jag använde fina hjärtformade glassformar i silikon. Men det finns ju en uppsjö olika formar att använda, vi hade jättebra tidigare i vår Webbshop i rostfritt men nu är de slut tyvärr.

Karins hallonglassar (veganska)

cirka 6 stycken

2,5 dl tjock krämig kokosmjölk (jag använde den från GARANT – perfekt konsistens)

1 avokado

4 dl tinade frysta hallon = 1 paket 225 gram

10 färska urkärnade dadlar

1 tsk äkta vanilj

Gärna 2 tsk pink pitaya pulver för en klarare rosa färg

 

Mörk choklad, minst 85%

 

Mixa alla ingredienser i en mixer till en slät tjock smoothie.

Häll i glassformar och frys in.

Ta ut och doppa i smält mörk choklad.

Servera direkt när chokladen stelnat eller förvara i frysen.

Tagga mig gärna om du testar receptet, @karinsgronavarld Älskar att höra vad ni tycker om mina recept samt få se era bilder.

Mer glass-recept från mig hittar du HÄR. 

Lova mig att njuta av sommaren på bästa, hälsosammaste sätt! Ok?  ☀️Vill du passa på att gå en av mina populära online-kurser så gör du det enkelt HÄR. 💚Du kan gå helt i din egen takt och låta denna sommaren vara en riktig inspirations-boost för ett nyttigare liv! Jag delar med mig av mina allra bästa tips, recept och kunskap för att på ett enkelt och lustfyllt sätt få till ett hälsosammare liv som du ganska omgående märker positiva resultat av! YES! För DU är värd att må riktigt bra, eller hur🔥

Lägger ut massor av bra inlägg igen efter sommaren,

Kram Karin