Recept på kokosmums!
Nu ska ni få ta del av ett recept från min bok, Karins Chokladkök, finns HÄR.
Den finns även som E-bok att ladda ner HÄR.
Så enkelt att slänga ihop och supergott, jag lovar!
Karins Kokosmums
8–12 stycken
Botten
4 dl valnötter
2 dl kokosflingor
1 dl rå kakao
16 färska dadlar (urkärnade)
2 msk yaconsirap
Chokladlager
3/4 dl rå kakao
1/2 dl kallpressad kokosolja
1 msk yaconsirap
Extra kokosflingor för toppen
Mixa alla ingredienser till botten i en matberedare.
Tryck ut i en avlång form.
Smält kokosoljan till chokladlagret varsamt i ett vattenbad.
Tillsätt kakao och sötning. Rör om och häll över dina kokosmums.
Strö kokosflingor över.
Ställ kallt i någon timme i frysen så att chokladen stelnar.
Skär i lagom stora bitar.
Så vad säger ni, lite kokosmums att bjuda på är aldrig fel eller hur!
Fler Inlägg
2024-04-18
Skönhetstips – min hudvård, eko och naturligt
Få fin hy. Så här tänker jag + tips om produkter jag själv använder.
2024-04-17
Krämig grönkålsgryta
Dags för ett recept på en god gryta! Grönkål som bas - alltså du måste testa…
2024-03-27
Fröknäcke med sötpotatismjöl
Ett till recept på fröknäcke, denna gång med sötpotatismjöl som bas ihop med…