Upp och ner och GOD JUL

Bara 2 dagar kvar till julafton, så mysigt. Hoppas att ni också gillar julen. Jag ser fram emot att mysa med familjen, vara ute och åka pulka och skidor om det blir någon snö och hinna umgås med vänner och bekanta.

Dock så har jag varit lite låg…, fått tillbaka ännu mer borreliasymptom efter att jag slutade amma lillan. Antar att kroppen fick lite extra energi att ta fram borrelian igen för det var just vad det visade när jag var på behandling i förra vecka.

Lederna är dock bra så är tacksam för det, bara känt av en värmeökning i ena knät och en lite svullnad men har börjat försvinna sen jag påbörjade behandling igen. Däremot har jag ont i och runt bröstkorgen och vid revbenen. Kommer och går liksom den ensidiga huvudvärken, illamåendet och nervsmärtorna i benen.

Sen upplever jag det som att jag just nu är ännu mer ljudkänslig, är ju svårt att få tystnad när man har 3 vilda barn här hemma också. Men … jag tror och hoppas att detta blir bättre snart och någon gång kommer jag säkert lyckas bli av med all lömsk borrelia som lurar i kroppen.

Just med långdragen borrelia där det gått så långt att det spridit sig till nervsystemet, passerat blod-hjärnbarriären, satt sig i lederna osv… kan det vara väldigt svårt att bli helt frisk ifrån det, många dras med kvarvarande symptom från leder och nervsystemet.

Mitt mål är dock att inte tillhöra den kategorin utan att bli helt helt frisk och jag vet att jag är på rätt spår.

För 2 år sedan var jag ju otroligt dålig i borrelia så ändå tacksam att jag kunnat återhämta mig så bra efter det. Men det har varit en intensiv resa. Men jag har också lärt mig otroligt mycket som jag vet att jag kommer att ha användning för i mitt arbete att hjälpa, stötta och inspirera fler människor på deras hälsoresa!

Men jag kämpar vidare och gör allt jag kan för att detta bakslag ska besegras så fort som möjligt:-)

Vill ju också passa på att önska er alla en riktigt GOD & HÄLSOSAM JUL!

För mig blir det helveganskt på julbordet med inslag av vegansk sill, griljerad rotselleri, veggoköttbullar, grönkålssallad med tranbärsdressing, rödkålssallad, senapsmajjo osv. Jag ska också testa att göra en vegansk skagenröra på tångkaviar, blir ett gott inslag på det gröna julbordet.

Hoppas att du låter din jul bli lite grönare också!