För 5 veckor sedan fick Collin vattkoppor. Väldigt lindrigt dock, inte många koppor och de läkte ut jättefort på några dagar. 2 veckor senare dök prickarna upp på Vince, han fick dock många fler koppor och tyckte det var jobbigt. Mamma och pappa tyckte det också förstås …, fy vad hemskt att se hur det kliar och huden är irriterad. Och när de inte alls kan sova på nätterna. Man vill bara ha ett magiskt trollspö som kan trolla bort det jobbiga.
Men Elodie fick aldrig några, tänkte att hon kanske klarat sig (vilket hon hade från Collins smitta) men 2 veckor efter Vince hade blivit smittad av Collin bröt det ut på henne. Stackars liten, trodde hon kanske skulle få det allra lindrigast men icke sa nicke. Hon har fått flest koppor stackaren. Mest i ansiktet, hela hårbotten, nacken och ryggslutet.
Elodievattkoppor3 KarinELodieidag
Så hemskt när man inte kan förklara vad det är och varför det kliar och är så obehagligt. Killarna hade aldrig feber eller var speciellt påverkade förutom då allt kliande och att de inte kunde sova men lillan har haft både feber och kopporna har sett ”värre” ut på henne. Typ NOLL sömn på nätterna … Vill att jag ska bära på henne hela tiden vilket såklart är lite svårt då jag inte klarar det pga reumatismen (just nu i alla fall). Tycker så synd om henne men nu är hon på bättringsvägen och inget kan göra mig gladare. Märks verkligen att det värsta är över och kopporna har börjat torka ut bra.
Innan kopporna bröt ut på lillan passade vi på att ta fram kameran och fotade barnen lite.
Elodieklänning ElodieCollin  Minaälsklingart Vince
Elodiepläd Barnen2KarinElodiefinkort
Fina bilder eller hur ♥♥♥
Nu hoppas vi att Elodie hämtar sig snart och blir prickfri:-) Sen har alla barnen i alla fall haft vattkoppor, det är ju skönt.
Kram♥
KH_liggande_gron_webb