Adventspraliner med kardemumma och ingefära
Hej alla!
OMG dessa adventspraliner är så lyxigt goda och kan förstås ätas HELA ÅRET OM!
Enkla att göra men som alltid – hemligheten är bra ingredienser, köper alltid eko och också av råkostkvalité (ex kakaosmör och kakao).
Adventspraliner med kardemumma och ingefära
2 dl smält kakaosmör
2 dl rå kakao
0,75 dl kokossocker
0,25 dl mesquite
1 tsk mald kardemumma
0,5 tsk malen ingefära
En gnutta salt
1 dl Amaranth puffar
Dela kakaosmöret i mindre bitar och smält det varsamt i ett ljummet vattenbad.
När kakaosmöret är helt smält rör du ner kakao och resterande ingredienser (utom Amaranthpuffar).
Rör om ordentligt.
Blanda ner Amaranthpuffar.
Häll upp i pralinformar eller ischokladformar. Ställ kallt för att stelna. Adventspralinerna går utmärkt att förvara i frysen.
Fler Inlägg
2025-01-04
Mjukstarta året – Intervju med mig i Expressen Söndag
Alltid kul att vara med i tidningen och inspirera till bättre hälsa och bättre…
2024-12-29
Ditt bästa 2025!
Nytt år - tid för reflektion kring vart du befinner dig och vart du är på väg.…