Vill bara tipsa igen om världens godaste pålägg – Avokado – & gräslökssmör.
När vi var i stugan i förra veckan så hade vi gäster på besök en eftermiddag. Hade köpt nybakat glutenfritt bröd från detta bageri och så gjorde jag en stor sats med avokado – & gräslökssmör. (Barnen är inte förtjusta i gräslök så till dom hade jag bara mosad avokado kryddat med lite salt). Till detta hade vi också raw kex, massa grönsaker, hummus och morötter. Plus raw food-bollar och mörk raw choklad.
avokadosmör

Avokado – & gräslökssmör 

1 mjuk mogen avokado
ett stort knippe färsk gräslök
salt (jag använder detta saltet – Well)
Mosa avokado med en gaffel, blanda ner finklippt gräslök och smaka
 av med salt. Avokadosmöret är gott som pålägg eller som en dippröra. 
Denna sats räcker till 1–2 portioner. Vill jag göra en större sats tar jag 3–4 avokado. 
litenskål
Raw food-bollarna hade jag gjort på pumpafrön, solrosfrön, medjooldadlar, fikon, vanilj, kokosolja, salt och carob.
karamellbollar

Trevlig helg,
KH_liggande_gron_webb