Denna fredag började med ett supertrevligt event tillsammans med Fruits & Friends här i stan (Borås). Frukostmingel och bokprat!
Vi träffades kl 7.30 och jag inledde med att berätta om min egen hälsaresa och hur jag vill förmedla och inspirera människor till en bättre hälsa och ett grönare liv. Pratade också om mina böcker, hur de blivit till, upplägg och skillnaden mellan böckerna och resan med att skapa 3 böcker under en 3 års period:-) TACK till denna färggranna kost som ger mig så mycket energi och gjort det möjligt!!!
Efter min lilla ”föreläsning” så presenterade jag frukostmenyn för deltagarna. Det var Fruits & Friends som hade fixat all frukost med utvalda recept från min nya bok. Blev så himla bra och gott:-)
Raw food-frukostmenyn bestod av följande:

Grön smoothie med spenat, äpple, broccoli, citron, ingefära och avokado. Receptet hittar du HÄR.

Acaiyoghurt med bovete crumble, kokoschips, bipollen och björnbär

Två olika varianter på raw food-kex med paranötsost och avokadoröra

Grönsaksstavar

Morot- och ingefärsshot

Två olika sorters bars , varav en extra proteinrik

Allt var som sagt skapat utifrån mina recept i KARINS FRUKOST. Frukosten blev väldigt uppskattad och lite som en minibrunch. De som inte orkade äta allt tog med sig barsen för att njuta av som mellis under dagen. För egentligen behöver man ju inte äta allt det här till frukost, men tycker det är kul att kunna visa hur mycket gott och nyttigt det går att skapa med helt naturliga ingredienser. Att få smaka på lite olika nyttiga gröna raw food-alternativ för att kunna hitta sina egna favoriter att bli inspirerad att testa själv.
Vi lottade också ut ett dagsfastepaket, ett CD-program med min kära man Anders och en signerad KARINS GRÖNA VÄRLD bok. Uppskattat av de glada vinnarna!!!
Och självklart signerade jag böcker också:-)

Eventuellt så gör vi om detta frukost-event en lördag framöver, håll utkik här i bloggen och på min Facebook-sida.
Ha nu en riktigt skön och grön helg,

Karin♥