Så himla roligt att min nyaste bok, Karins Frukost, äntligen finns att köpa. Idag vill jag presentera 6 stycken utvalda ”raw food- & hälsokändisar” som är med i ett avsnitt i boken som heter Kändisfrukost:-)
Idén kom av att jag ville ge mina läsarna ytterligare inspiration genom att få ta del av några av de bästa kockarna och hälsoprofilerna i Sveriges tips och utvalda frukostrecept. Varje person delar bland annat med sig av vad de tycker är det bästa sättet att börja dagen på och vilken som är deras favoritfrukost. Sen delar de med sig av varsitt nyttigt frukostrecept:-)
Foto: Martin Löf

I boken möter du inga mindre än:
Erica Palmcrantz Aziz – Jag kallar henne Sveriges Raw food-drottning:-) då det var hon som i stort sett ”tog” raw food till Sverige. Erica är författarna till 9 böcker (både på svenska och andra språk) och driver också utbildningen Raw Life Education och produktlinjen Raw food by Erica. Love her ♥♥♥
Therese Argus – Therese är levande föda-kock och raw dessert-konditor med fokus på nötfritt och anticandida samt diabetesvänligt. Gillar verkligen att hon, liksom jag, inte använder cashewnötter eller jordnötter i sina recept och har ett väldigt bra hälsokoncept som ligger i grunden av allt det goda hon skapar. Lever verkligen som hon lär.
Viktor Ingemarsson – Sprudlande härlig kille som har över 25000 följare på Instagram och som kallas för RawChefViktor. Viktor är prisbelönt kock, matkonstnär och inspiratör. Han är otroligt konstnärlig och du ska se hans vackra och goda matlandskap han gör:-)

Linda Nilsson – Linda driver Raw food house i Malmö, min absoluta favoritrestaurang:-) och är både kock och föreläsare. Har du inte besökt hennes restaurang så ta en tur till Malmö för ett besök dit, det är såååå värt det. Linda har också raw food-kurser som är väldigt populära.
Julia Fors – Julia är hälsojournalist, inspiratör och kostrådgivare, och har tillsammans med Sofi Fahrman skrivit tränings- och hälsoböckerna Bodylicious och Superlicious. Superrar tjej som jag har mycket gemensamt med, bland annat är våra minstingar Collin och Valerie lika gamla.  
Isabella Schou Granstedt –Grundaren bakom rawfoodbaren i Göteborg. TACK fina gulliga Isabella, ytterligare en restaurang jag bara ÄLSKAR! Nu dessutom i nya större lokaler. Äter alltid här när jag är i Göteborg, måste besökas:-)

Så stort tack till alla dessa underbara personer som ville vara med i min bok och ge ytterligare inspiration och recept till mina läsare:-)
I boken är det totalt över 130 olika recept, största del raw food-recept men det finns också 10 stycken tillagade recept, bland annat ett ”riktigt” bröd gjort utan mjöl eller jäst. Helt glutenfritt och med bara nyttiga ingredienser. Kallar det Karins Nyttobröd och det är såååå himla gott♥♥♥

Karin♥

 P.S Finns ett par platser kvar på mitt frukostevent på Fruits & Friends imorgon. Läs HÄR för mer info, anmälan sker direkt till Fruits & Friends. Vore kul att träffa er läsare där!