Nu är vi hemma i stan igen efter 6 helt underbara veckor på västkusten. Trivs så himla bra i vår sommarstuga och älskar att vara där:-) Läget är helt fantastiskt med en stor naturtomt och nära havet, typ ingen insyn och väldigt lugnt. Går rådjur på tomten (dock mycket fästingar som är mindre kul) och växer både blåbär och lingon.
Har ju inte bloggat på hela sommaren men har varit flitig och lagt ut mycket bilder på både min Facebook-sida och på Instagram så följ mig gärna där om du vill bli inspirerad av all färggranna matbilder:-) Man kan tro att vi bara äter och äter men vi gör faktiskt lite annat också:-)
Vi har till exempel varit otroligt sociala och har haft mycket gäster på besök:-)
Lite kul att det är flera personer som frågat mig om jag håller på att göra en ny choklad-bok. Detta eftersom jag lagt upp så mycket bilder på smarrig raw food-choklad:-) Men nej, ingen ny chokladbok på G men mycket raw food-fika har det blivit ändå! Så smidigt att kunna förbereda i lugn och ro och ha i kyl och frys när man får både väntade och oväntade besök:-)
Här har vi lyckats samla hela familjen på ett kort.
Familjekort
Jag och Collin på väg till stranden♥
KarinCollin
Mycket glass har det blivit för barnen (och mig). Alltså inte “vanlig” glass med en massa socker utan mycket vattenmelon-glassar, isglassar (gjorde på juice och smoothies) samt hallonglass (avokado, hallon, vanilj).
killarnaglass
KarinCollinglassHallonglass
Och glasstårta! Superenkelt att göra och blir så fint om man har en sådan här form. Den är i silikon och det finns säkert många liknande varianter att få tag på. Jag har bara mixat  (avokado och kokosmjölk som bas med lite olika sötning och smaksättning) och fryst in!
Glasstårta
Älskar ju att träna på morgonen så antingen har jag yogat, joggat eller promenerat.
Lilleman vill gärna leka flygplan med mig efter mitt yogapass:-)
Yoga
Många olika varianter på gröna smoothie-bowls har det blivit till frukost,
Grönasmoothiebowl
Och hur lyxigt är det inte då att toppa sin smoothie med nyplockade blåbär? Det är i alla fall lyx för mig!
Smoothieblåbär
Men allra lyxigast har såklart varit att få vara med mina 3 älsklingskillar!!!
Minakillar
Jag har också varit med i flera olika tidningar med inspiration och recept från nya boken. Bloggar om detta och delar med mig av några recept i nästa vecka! Ha det bäst och njut av sommarvärmen♥
Karin♥