Bokrelease – en sån fest!

Ville lägga ut lite fina bilder från en magisk bokrelease i helgen! Det är en tjej som jag känner och som heter Anna Viresha Malm som skrivit boken Vackra Mig. Hon hade en helt hejdundrande bokrelease-fest i lördags🎉Så himla kul var det.

Och en sån resa Anna har gjort, med 3 livsomvälvande sjukdomar på 3 år, bland annat bröstcancer.

Jag känner så med Anna och allt hon gått igenom – otroligt att se hur mycket styrka hon har och att hon nu är mer levande än någonsin. Vi gick faktiskt frisörutbildningen samtidigt (hon 1 år före mig då hon är 1 år äldre än mig), jag sålde ju min salong och sadlade om redan när jag var 25 (till att jobba med kost- & hälsa) men Anna är ännu frisör och driver en ekologisk salong här i vår stad Borås.

Men nu bilder från i lördags,

Vi började med en liten förfest här hos mig med kombucha och nyttiga snacks. Kände mig som typ 20 igen när vi fixade oss i håret, sminkade och fnittrade. Jag började med att klippa av lite slitet hår på min kära vän Erica Palmcrantz 😂 Lite spontant sådär men bra blev det.

Såååå himla rolig och lyckad fest och grattis Anna till en jättefin och inspirerande bok!

Jisses vad vi dansade, och så skönt att vara nykter (inte druckit på 18 år) – att vakna pigg dagen efter och ha kul utan alkohol. Love it! Så mycket bättre (tycker jag:-)

Känner att jag verkligen saknat att vara ute med tjejkompisar och bland folk🤩 (3 barns mamma – pandemin och ja ni vet livet som kommit emellan). Är en väldigt social person som ÄLSKAR att mingla, prata med nya människor och ha kul.

Ser fram emot att komma ut lite mer framöver.

kram till er alla, ska lägga upp lite mer bra recept osv här på bloggen framöver.