Collins maskerad kalas

Vår älskade Collin fyller 6 år på torsdag och i helgen firade vi honom ordentligt. Han ville ha ett Halloween kalas! Det slutade med att vi bjöd in till maskerad och gärna med halloween tema för alla som ville. (Även om det redan varit Halloween:-)

Så himla roligt. Älskar att fixa inför kalas. Vi hade lekar och skattjakt. Barnen var mellan 3 och 10 år! Härligt blandning helt enkelt.

Collin ville vara vampyr, Elodie en liten häxa och Vince var riddare.

Till fika serverade vi lite blandat. Jag och Collin har förberett en hel del sedan tidigare och förvarat i frysen, goda raw food bollar (som jag inte minns exakt vad vi hade i dock:-) samt Collins fina praliner han gjort själv med varsitt hallon i varje pralin. Så fina och jättegoda.

Sedan gjorde jag en glutenfri kladdkaka sötade med bara dadlar som vi serverade med växtbaserad grädde.

Vi hade också min supergoda kanelkola (ska lägga ut receptet närmare jul i bloggen) men ni hittar det också i min senaste bok, Karins Chokladkök.

Samt enkla och söta clementinpumpor (med gurka i mitten). Gjorde även några bananspöken som inte kom med på bild:-) Bara att sätta russin som ögon och mun. Garnerade kladdkakan med dessa.

Nu är det fullt fokus på nästa projekt, vår ledarskapskurs Mental Klarhet som börjar på torsdag på det HÄR underbara stället. Följ mig på Facebook och Instagram för garanterat inspirerande bilder från vår resa.

Kram