Bilder från kurs på Mallorca

Då är vi hemma igen efter magiska kursdagar tillsammans med ett nytt härligt gäng framgångsresenärer. Det var 4:e gången vi var på Cal Reiet, alltså detta ställe … Det är heeeeelt maaaaagiskt!!! Så vackert och maten var som vanligt outstanding! Så himla god växtbaserad, glutenfri, ekologisk mat som vi och våra deltagare fick njuta av. Verkligen hög klass.

Vädret var dock inte det bästa förutom första dagen som var helt ok, annars var det typ regn och runt 14 grader. Men vi hade ju kurs så är inte så beroende av vädret för att göra saker, (förutom första morgonpromenaden/löpturen då vi blev galet blöta av ösregn/åska, himlen öppnade sig verkligen…., men ett gäng passade på att vara i yogasalen och hade det härligt). Vi erbjuder nämligen både yogapass, morgonpromenad eller jogging som start på dagen. Vi har alltid hälsa som en röd tråd under alla våra kurser och utbildningar.

Nu kommer massa bilder!

Det allra bästa med att arrangera den här kursen för min del är att jag får ta del av min kära mans visdom och bli påmind om allt jag lärt mig under våra tidigare kurser vi haft:-) Jag är ju den som gått flest gånger = alla tillfällen, hi. Så snart kan jag väl hålla i kursen själv!

Nä men det som Anders är så galet bra är att han talar om samma saker men alltid med helt nya exempel, nya metaforer och med nya infallsvinklar. Sedan är det ju också mycket gruppen som skapar innehållet då det frågas flitigt och diskuteras insiktsfullt. ÄLSKAR det, mer än var 3:e deltagare hade faktiskt varit med på kursen innan men tycker ändå det ger otroligt mycket att vara med igen.

Det är så mycket viktigt kunskap inom sin egna personliga utveckling och som sagt var innehållet förbättras hela tiden och framförs på lite olika sätt, det är verkligen Anders styrka. Att kunna inspirera och framföra information på ett väldigt underhållande och tydligt sätt där han verkligen får med hela gruppen. Heja min man helt enkelt!!!

Och förstås heja mig själv också som står bakom själva arrangemanget från börjat till slut, med alla detaljer, upplägg, marketing och att ta hand om våra deltagare på bästa sätt m.m (bland annat skämma bort dom med lyxiga goodibags:-) Stort TACK till Friway och Zotter choklad!

Nästa tillfälle för kursen Mental Klarhet är i september 2020, i Båstad på Villa Kungsberga. Intresserad av att delta? Maila mig intresseförfrågan.

Hörs snart,