Nu är jag tillbaka efter ett roligt och givande kursblock i framtoning, affärsutveckling. (samt en trip till vår vackra huvudstad också) Denna gång tillbringade vi våra 2 kursdagar på charmiga Idas brygga i Karlsborg. Blev positivt överraskad och riktigt glad över att dom ordnat så bra special raw food kost till mig. Se bilderna nedan i låt dig inspireras av hur fräsch och nyttig mat som det går att få när du är på kurs! I alla fall om du är på Idas Brygga🙂
Lunch dag 1, kortet till höger, var en raw bakelse med broccoli, solrosfrön och pumpafrön samt råmarinerade morötter. Supergod.
Förrätt på kvällen var en gazpacho med grönsaksbrunoise, mmm…..god

Till kall ”varmrätt” fick jag gremolatamarinerade grönsaker med ramslökscremé och valnötter

Lunch dag 2 var en grönsakspasta med nötter

Frukosten som inte är med på bilden bestod av mina egna raw food bovetekex med mosad avokado gurka och paprika samt en grön hampaproteindrink.