Idag har varit en riktigt fantastiskt rolig dag ♥ Har nämligen hängt med några underbara västsvenska hälsa-inspiratörer, nämligen Annika Sjöö, Erica Palmcrantz Aziz, Julia Fors, Viktor Ingemarsson och Cecilia Folkesson. Erika Frost skulle också varit med men fick förhinder.
Rawfoodgänget3
Det var min idé att samla detta härliga gäng till en grön lunch date tillsammans. Blev såklart en succé, kan inte bli annat med så härliga människor ♥♥♥
Rawfoodgänget2
Vi var hos mig i Borås. Jag bjöd på gröna smoothies, (spenat, avokado, zucchini, päron, ananas och citronmeliss toppat med ekologiska bär)
Grönsmoothie
Fräscha lunchsallader från bästa Fruits & Friends, (smidigt när jag mår illa och helst vill undvika tid i köket …:-)
LUnch
Infused water, dvs filtrerat vatten smaksatt med lite nyttigheter. I den rosa var det melon och hallon och i den andra gurka, citron och mynta,
infusedwater
samt såklart raw food-fika. Mina favoriter från boken Grönsakskärlek = Mintchokladdrömmar. Sååååå goda och alla älskade dem lika mycket som jag gör. (OBS – Boken är till specialpris nu denna mors dag vecka).
Mintchokladdrömmar
Hade också raw choklad jag gjort på kakaosmör, raw kakao, yaconsirap, apelsin och hampafrön. Samt chokladbräck med fikon och valnötter. Mycket choklad blev det …, men just raw choklad är något jag kunnat äta och vart sugen på de senaste veckorna så har gjort en hel del. (Ni som följer mig på Instagram har säkert noterat detta:-)
Karinchoklad
Och så fick alla goodiebags, inspirations CD, Lifetalk spel + ett valfritt ex av mina böcker.
Goodiebag
Helt enkelt en toppen-date!!!
KARIN
Hoppas att ni också haft en riktigt bra dag i värmen!
KH_liggande_gron_webb