Guide för reflektion och målsättning

Ja, vad säger ni …? Skönt att snart lämna 2020 bakom sig eller hur. Ett sådant turbulent år för så många människor och alla har vi blivit påverkade på ett eller annat sätt. Vi (jag och min man) som har ett utbildningsföretag (LifeVision) har verkligen blivit påverkade jobbmässigt då typ alla bokningar, uppdrag och föreläsningar försvann från mars och framåt … Ska inte sticka under stol med att det vart riktigt tufft på många sätt.

Men det gäller att tänka nytt. Vi har ju startat en podd, jag har gett ut 2 E-böcker, Anders ställt om och kört en del föreläsningar digitalt och jag har kört igång mina online kurser på allvar. Så vi har försökt hitta lösningar på problemet samtidigt som vi förstås hoppas att 2021 blir ett betydligt bättre år på många sätt.

Oavsett, nog om 2020. Nu blickar vi framåt. Här delar jag med mig av några frågor för dig att besvara och skriva ner. Jag gör detta varje år i slutet på december, blir som en liten ceremoni, går alltid igenom och läser upp vad jag skrivit för min man och vi pratar mycket om hur vi vill nästa år ska bli men även vad vi lärt oss av det år som gått.

Så är du beredd? Hoppas det. För denna stund du investerar i reflektion och nytänk lovar jag dig är så värdefull och kommer sätta ditt mentala fokus och påverka dina beslut du tar osv. Vad kan vara viktigare …?

Frågor att besvara:

 

Vad är det bästa som hänt dig under 2020?

Vad är du stolt över?

Vad gick inte som du tänkt dig? Utmaningar m.m.

Vad är det viktigaste som du har lärt dig av dessa utmaningar?

Vad är ditt största fokus för 2021?

Vad värderar du högst i livet?

Hur kan du leva mer i samklang med det du värderar högst?

Vad vill du ska hända under 2021?

Vad kan du göra redan nu för att ta första steget mot det du vill ska hända?

Vad vill du göra mer av?

Vad vill du göra mindre av?

Vilka är dina viktigaste mål de kommande året/åren?

Vad behöver du göra för att komma närmare dina mål?

Vilka människor vill du tillbringa mer tid tillsammans med?

Om du får drömma helt fritt så …

Nu ser vi till att göra vad vi kan för att lägga starten på ett så bra 2021 som det bara går. Leva mer efter vad vi värdesätter i livet, (tror det blivit extra tydligt under pandemin för många att hälsa, vårt välmående och våra relationer är bland det viktigaste vi har …) och skapa steg i rätt riktning. För en bättre värld, både i det lilla och det stora. Allt påverkar.

Hur tänker du kring nytt år, målsättning, visionsarbete? Dela gärna med dig på min sida, Karins gröna värld, på Facebook.

Jag ser fram emot att fortsätta inspirera er så mycket jag bara kan i alla mina kanaler 💚

Hoppas DU vill gå någon av mina kurser, för oavsett din vision och målsättning för nästa år kan jag lova dig att det underlättas av en frisk och pigg kropp i balans😉

In och läs mer HÄR och välj vilken kurs som passar dig (OBS passa på att använda ditt friskvårdsbidrag också).

Från mig till er alla, ETT RIKTIGT GOTT NYTT (hälsosamt) ÅR!