NY kurs online – för dig som vill ha en kickstart

God fortsättning på julen!

Nu har jag släppt min nyaste kurs, RENANDE KOST – Kickstarta kroppen med en 30 dagars utmaning!

Denna kurs är för alla som vill få en extra knuff i rätt riktning. Som är nyfiken på att testa att äta extra renande kost under 1 månad (eller mer förstås om man önskar) för att få en bra start på sin livsstilsförändring eller som en form av ”detox” (även om du redan idag äter hyfsat nyttigt).

Denna renande gröna kost kan hjälpa dig att må bättre, öka din energi och kraft, få din hy att stråla, stötta kroppens läkning och hjälpa dig att närma dig eller uppnå din idealvikt.

Under kursen fokuserar vi på att äta mer renande kost som är antiinflammatorisk, växtbaserad och naturlig. Vi jobbar med att läka tarmen och få en bättre tarmflora samt få igång kroppens rening och de system som hjälper kroppen till balans.

Är detta kursen för dig?
Är du trött på att vara trött, i obalans och inte få till ett hållbart och hälsosamt sätt att leva?
Eller så vill du bara optimera din kost under en period, som en sorts ”detox”. Du känner att du på riktigt vill UNNA dig att faktiskt lyckas nå dina mål, gå ner i vikt (om du behöver) och skapa ett hälsosamt sätt att äta på.
Du behöver inte räkna kalorier, väga mat eller följa ett diet-program. Du behöver däremot utveckla en sund relation till mat och ätande. Välja bort viss mat och dryck under denna månaden till fördel till en helt renande kost – allt för att du ska uppleva snabba resultat, mer energi, inspiration och glädje. Det blir en riktigt kickstart för en långsiktig kost- & livsstilsförändring.

Du kan läsa mer HÄR. 

Du går kursen RENANDE KOST enkelt via din mobil, dator eller iPad. Den är pedagogiskt uppbyggd och tydlig att följa.
Du får tillgång till kursen under hela 6 månader och alla recept (gedigen E-bok på 283 sidor) och pdf-material laddar du enkelt ner och sparar. Du kan påbörja kursen direkt när du anmält dig eller så smygstartar du under en period först om det passar dig bättre. Du går sedan kursen i din egen takt och får massor av tips, inspirerande filmer och alla redskap för att lyckas med din gröna renande kostmånad i kursen.

Så jag hoppas att många av er vill passa på att unna er denna kurs och alla fantastiska recept på riktigt god, renande grön, växtbaserad kost. Lära dig bra vanor, rutiner som hjälper din kropp till balans och stöttar din kropps rening.

Det vore väl det bästa du kan ge dig själv som start på ett riktigt nytt hälsosamt år 💚

Ni anmäler er enkelt HÄR. Om du är osäker på vilken av mina kurser du ska välja så skicka mig ett mail på karin@lifevision.se

Sköt om er!