Alltså får nypa mig i armen … kan detta vara sant? Sådant helt underbart sommarväder vi har haft i helgen (och fortfarande har  ) Snacka om att det passade riktigt bra att tillbringa helgen i vår sommarstuga. Dessutom hade barnens förskola studiedag igår så vi hade långledigt mellan torsdag–måndag. LYX!
Jag hade dessutom 2 bra dagar fredag + lördag med mindre illamående, blev att jag stod och grejade en del i köket och faktiskt tyckte det var kul! (Som jag ju annars verkligen gör).
Olika frukostar varje dag, här ser ni boveteyoghurt (recept HÄR) längst upp till vänster och längst ner till höger är det gröna smoothie-bowls toppade med röda vinbär och aprikoser samt med mandolintunna päronskivor runt om.
En dag blev det barnens favorit, vegetarisk färs-sås med glutenfri spagetti, men jag tog zucchini-tagliatelle istället. Bara att skala remsor av zucchini med en potatisskalare.
KollageMat
Gjorde också min goda supergoda risotto, (Recept i boken Grönsakskärlek) fast tillsätte gröna ärtor och bytte ut kikärtor med vita små bönor. Gott:-)
Lillen fick sin risotto utan chili dock … Härligt med utsikten också eller hur! Undrar ni vad han dricker så är det en blandning av Glow + Grow i vatten.
Collinäter
Dagen efter gjorde jag goda wraps (med rispapper) av den kalla risotton. Serverades med kimchi, sambal oelek och grönsaker. Fräscht.
Wraps
Det blev också en del jobbande i värmen:-)
karinAndersjobb
Vince hängde mest med min lillebror, som bara är 1,5 år äldre än honom. Längst ner till höger ser ni killarna samla olika blommor och växter i en håv för att de skulle locka till sig humlor:-)
Kollagemaj2
Stranden en kväll, magiskt …
Kollagestrand
Jag och Collin tillbringade också några timmar på stranden igår när Anders & Vince var på golfbanan. Hade så himla underbart! Var helt själva där och njöt av varenda sekund,
SelfieStrand  Collinbeachen
Badade till och med, eller nja, inte på riktigt men vi gick i till knäna i alla fall:-)
Hoppas att ni också njutit av sol och värme och laddat med D-vitamin!
KH_liggande_gron_webb