Igår kväll var det dags för föreläsning i Göteborg, min kära man höll i föreläsningen och jag är den som arrangerat hela eventet. Älskar verkligen detta. Vi är ett grymt team!

Så roligt och det var lyckat och en ära att få hålla till hos min kära vän Tommy OlaussonWalkfeeling.

Nu var det dock lite speciellt då jag är sjukskriven och verkligen förberett typ allt 2-3 veckor innan då jag opererades för 2 veckor sedan. Oavsett, fick sätta Anders i lite arbete med praktiska detaljer, mailande och så innan bara. Men det är lite min grej annars att jag gillar att förbereda och ligger ofta steget före och gör alltid det jag kan redan långt innan det egentligen behövs.

120 personer var vi som lyssnade på föreläsningen. Innan och efter och under pausen minglades det, Walfeeling bjöd på fria rörelseanalyser (9 rörelsecoacher fanns på plats) för alla deltagare som var intresserade.

Min underbara vän Erica Palmcrantz Aziz höll i kombucha provsmakning, hon har ju ett eget kombucha märke som heter Nice Kombucha.

Mina böcker fanns på plats och bästa värdinnorna Anette och Birgitta (som jobbat för oss på väldigt många events, både när Anders föreläst men också Robin Sharma och Michael Neill med flera …) höll ställningen och ordnade, bar, sålde böcker, fixade och grejade med precis allt! Ni är bäst, tack!!!

Jag bara satt och lyssnade och pratade med folk, en väldigt trevlig kväll helt enkelt.

Det var kul att komma ut och träffa folk igen efter operationen. Var faktiskt rätt osäker på om jag skulle kunna vara med och lyssna eller inte men då jag återhämtar mig så bra från operationen så gick det bra. Går dock inte riktigt helt upprätt ännu…. så hade inte snyggaste hållningen 🙂 Men kan nästan sträcka på mig helt. Så skönt.

Vi bjöd alla deltagare på en lättare måltid, glutenfri och vegansk från Gourmet Sofie, ett toppenbra catering företag! Wraps med hummus, sockerärtor, soltorkade tomater och syrad rödlök. De var väldigt omtyckta. Så himla goda.

Vi hade också kaffe/the, frukt, vatten samt när alla kom låg det en liten chokladkaka (raw och ekologisk) och väntade på stolarna.

Nästa tillfälle för den här föreläsningen, 180 grader NYTÄNK, är i vår egen hemstad Borås den 30:e januari och sedan i Stockholm den 19:e mars.

Det går bra att boka biljetter redan nu (by the way – toppenfin julklapp att ge bort, har redan flera både privatpersoner och företag som köpt biljetter till julklapp).

Här ser ni några av mina favoritpersoner:-) Bästa Tommy ihop med Erica och Johanna! Underbara människor:-)

Jag och fina Erica.

Känner mig alltid lika glad och upprymd efter lyckade event. Så roligt att både arrangera innan (börjar alltid långt innan, minst 6 månader i förväg), och kunna vara på plats och njuta när väl eventet är.

När jag är tillbaka och jobbar igen ska jag fundera på fler roliga event till 2020.

So long,