Blev så himla glad när jag fick detta meddelande häromdagen så ville dela med mig.
Hej Karin
Jag ville skriva och tacka dig. Sedan 2014 började jag ställa om min kost och senaste året ännu mer; inget vetemjöl, socker och väldigt mycket rawfood helt inspirerat från början till slut av DIG! Tusen tack Karin! Jag har gått från att vara ständigt trött, sockerberoende, instabilt humör, väldigt orolig med huvudvärk varannan dag och migränanfall minst några gånger varje månad till; pigg, glad, lugn och peppar peppar knappt några migränanfall alls- tror jag kan räkna dem på ena handen.
Allt tack vare att du är en sådan fantastisk inspirationskälla som visade att det handlar om att må bra och som jag läst att du sagt någon gång – hur bra man kan må med rätt kost. Nu är min stora utmaning att än mer få med våra tre barn på detta då jag vill utesluta allt skräp även för dem.
Många varma kramar

När jag får höra från er läsare och alla ni som använder mina böcker eller blivit coachade av mig att det jag delar med mig av verkligen leder till positiv förändring blir jag glad ända in i hjärtat. Det är ju min livsvision att vara en förebild och inspirera människor till ett bättra och friskare liv! Underbart …
karinHaglundBöcker
KarinIMG_6904 2
Dela gärna med dig om vad just du märker för skillnad om du ändrat din kost. Gör det under detta inlägg på min FB sida HÄR.
So long,
KH_liggande_gron_webb