Min 40-års dag!

Igår fyllde jag år!!! Tjohoo, hade verkligen en helt underbart bra födelsedag. Jag som haft lite åldersnoja över att fylla 40:-) Men det släppte faktiskt innan det var dags för födelsedag!

Hade inte ALLS tänkt att fira direkt, på sin höjd gå ut och äta med Anders och barnen på kvällen. Men så kände jag in några dagar innan … och plötsligt infann sig lustan att slänga ihop ett riktigt kul kalas. Älskar spontant:-)

På dagen gjorde jag något väldigt lyxigt, hade långlunch med dessa två underbara vänner! Vi åt veganska burgare och satt och pratade i typ 3 timmar!!! När hände det sist? Precis vad jag saknat och behövde. Underbart.

Insåg att jag tycker det är riktigt kul att fylla år! Även 40, hi:-)

På kvällen blev det kalas. Jag måste faktiskt säga att jag är en mästare på att fixa kalas, alltid vart en festfixare och ÄLSKAR event och festligheter.

Måste skriva något inlägg om detta, hur man enkelt fixar till kalas! Lagade ingen mat typ samma dag utan allt förberedde jag under söndag och måndag. Dukning och allt var klart måndag kväll:-)

Hade satt upp en tipspromenad (via våra 2 nyrenoverade badrum som vi ändå ville passa på att visa upp:-) med 12 frågor om mig! Brukar ofta göra tipspromenader när vi har kalas, tycker det är kul att sedan inför alla gäster läsa om rätt svar. Så igår fick de typ reda på att jag ville bli brevbärare när jag blev stor:-), att jag vill lära mig mer om kvantfysik och att jag oftast åt snabbmakaroner, stekt ägg och ketchup under min uppväxt! Japp, det är sant:-)

Hittade också gamla bilder på från min uppväxt som jag plastade in och skickade runt under kalaset, alltid kul.

Valde att göra enkla men sjukt goda tårtor. Måste skriva ner och dela receptet med er en dag:-)

Botten är på pumpafrön, färska dadlar, kallpressad kokosolja och havssalt. Allt är toppat med ett laget av mörk choklad/kokosolja. Tårtan kan med fördel serveras med en växtbaserad grädde!  Tårtan funkar utmärkt att förbereda redan några dagar innan vilket jag älskar:-) Eller till och med många dagar innan och ha i frysen!

Allt för nu! Nu ska jag njuta av att ha fyllt år och alla fina grattishälsningar jag fått:-) Hade skapat en liten anteckningsbok där jag bad gästerna skriva ner något bra om mig. Så roligt att ha, perfekt att läsa om man behöver lite boost någon dag:-)