HEJ alla!!! Nu är jag tillbaka ♥♥♥ Ser fram emot att börja blogga igen (planen är 1 inlägg per vecka) och sprida inspiration, kunskap och dela med mig av mitt liv och min healing-resa.
Just idag börjar jag med en massa bilder från sommaren som tillbringats i vår sommarstuga. Underbart att vara där men helt klart intensivt med 3 småttingar … Inte mycket vila och ”göra ingenting-tid” som jag själv önskar och hade behövt:-)
Elodie började första semesterdagen med att krypa och nu reser hon sig, står upp, går mellan möbler … Collin har lärt sig cykla. Vince har vart på simskola, golfkurs och fotbollsskola. Vi har gjort en del mysiga utflykter och haft ett gäng kompisar på besök vid olika tillfällen.
Kolla in bilderna så hörs vi nästa vecka igen,
Kram så länge 
Frysta bananer på glasspinne doppade i mörk choklad och rullade i kokos och lingonpulver. Perfekt att ha i frysen när man får gäster! Har gått åt en hel del. 
Bananglassfika
Älskar min morgonrock. Inte för att det hänt jätteofta men att gå ner barfota med bara badkläder och morgonrock och ta ett kvällsdopp i havet är bland det bästa som finns!
KarinCollinbadrock
KarinCollinbadKarinAndersElodie
Ett annat väldigt uppskattat fika-förslag. Glutenfria glassrån (som jag penslade med mörk choklad + lite kokos på några av dem) fyllda med lätt frysta frukter och bär.
glassstrutar
Gladiatorerna på besök i Halmstad, hinderbanan var en riktig succé. Vince kämpade och fick nöjt autografer på armarna efteråt:-) 
Gladiator
Collin blev upplyft i famnen av typ alla gladiatorerna:-)
Collingladiator
Familjen ♥♥♥
Familjencolour
Jag och lillan har vart ute på många promenader:-) 
ELodievagnen
Och här tar hon en dusch med brorsan. 
Elodiesweetie Elodiestanding Elodiefunderar
Ha, ha. Collin lånat mina gummistövlar:-) Plockar blåbär på tomten. LYX!
Collinplockarblueberries
Här leks det! Collin & Elodie brukar ofta tömma skåpet i köket och leka under tiden jag lagar mat. Tyst, lugnt och harmoniskt för mig? Nja, inte direkt men de har roligt:-) 
CollinElodie
Mums med körsbär!
Collincherries
Körsbär har vi inga på tomten men däremot björnbär, lingon, blåbär + att vi planterat vinbärsbuskar förra sommaren. De gav dock inte så mycket bär i år.

BÄR
En ovanlig syn denna sommaren – en dag på stranden! Härligt:-) 
Beach2  Love Lekplats
Killarna
På promenad med mormor:-)
MammaELodie
Coola fotbollskillen Vince. Inga andra kläder än fotbollskläder har typ blivit använda under sommaren …
Vicnefotbollskillen
På trolljakt på trollstigen:-)
Trollstigen
Promenad  Minstrand

KH_liggande_gron_webb