Jag är så glad att jag var med på yoga workshop med Maria Boox i helgen. Hon brukar komma till Borås och USYOGA på hösten och jag har varit med alla tillfällen utom förra året då lillan bara var 1 månad då.
Hade bara tränat två pass på USYOGA sedan lillan föddes men har ju tränat nästan dagligen hemma sedan jag började min healingresa från borrelia.
Kändes väldigt bra i kroppen (fortfarande modifierade övningar) och det blir ju en HELT annan upplevelse när man får yoga i lugn och ro utan att ha klättrande barn på sig eller behöver springa ifrån och sätta på TV, fixa frukt till TV-soffan eller vad det nu kan vara här hemma:-)
Dessutom energin med alla härliga likasinnade människor, värmen och bästa läraren Maria som höll i workshopen.
maria
Min underbara fina vän Ulrica var också med som lärare. Älskar dessa två kvinnor 
KarinUlrica
På morgonen var det yoga praktik och på eftermiddagarna var det lektioner i pranayama (andningsövningar inom yogan som syftar till att reglera kroppens flöden av prana, livsenergi) och yoga filosofi.
En eftermiddag kom Anders och barnen ner och mötte upp. Collin ville bära min yogaväska! Ha, ha.
collin2  collin4
Fått så mycket nya insikter och blivit påmind om kunskap jag visste men som jag behövde höra igen. ÄLSKAR yoga filosofi. ♥♥♥
I min fortsatta healingresa kommer jag låta pranayama få ta mycket större plats i mitt liv. Har varit slarvig med dessa sen lillan föddes men från och med nu blir det nässköljning och pranayama fokus:-) Fick ett speciellt program av Maria jag ska träna.
KarinMariaBoox      mariaboox
På väg hem med lätta steg efter 90 minuters morgonyoga. ÄLSKAR känslan när man fått yoga ett bra pass i närvaro. Ni som går på yoga vet precis vad jag menar. Och så lyxigt att få komma hemifrån en liten stund. Nog det jag behövde mest som 3-barns mamma:-)
NyyogadNy
PEACE, LOVE & YOGA kort och gott.
PeaceLoveYogatröja
KH_liggande_gron_webb