Hoppas att ditt nya år börjat på allra bästa sätt♥ Har du inte redan tagit dig tid att fundera på hur du vill att 2014  ska bli så ta en titt på min mål- och visionsplan HÄR.
Igår när jag var och handlade såg jag att nya numret av Allt om LCHF har kommit ut. Jag är med och delar med mig av mina 10 bästa pigg- och friskknep i tidningen. Se mig längst ner i vänstra hörnet på framsidan:-)

Ett uppslag inne i tidningen guidar dig igenom de 10 tipsen som handlar om allt från att utgå från grönsakerna till att börja dagen med en grön smoothie till att byta ut kaffet mot citronvatten och komma ut i friskluften:-) Och självklart också att träna och röra dig regelbundet.

Nr 1 är verkligen mer grönsaker på tallriken! Detta är också stora temat för mina nya bok som kommer ut under våren. Utgå från grönsakerna när du planerar allt från frukost, till lunch, middag och mellanmål så ska du se hur mycket piggare och lättare du blir i kroppen!

Frukosten är också otroligt viktig, börja med en renande och lätt frukost, särskilt så här efter juletider och för mångas del alldeles för mycket tung mat, sötsaker och alkohol …

En smoothie är smidigt och gott eller kanske en frukost som den här, min boveteyoghurt med raw granola och bär,

Ljummet vatten med citron och ingefära är både värmande och gott. Dessutom utrensande och samtidigt stärkande för kroppen.

Andningen är något som de flesta inte tänker riktigt på men som gör stor skillnad för din hälsa, energinivå och också faktiskt för din fettförbränning. Börja med att praktisera andningsövningar och lär dig att andas ”optimalt” istället för den så vanliga ytliga ”stressandningen”.

Lite kloka ord på vägen så här den allra första dagen på det nya året,
Tips och råd är alltid bra att få men det som verkligen ger oss något beständigt är egna insikter. Så innan du läser mina personliga tips i tidningen är mitt första råd till dig att fundera på följande, vilka 10 råd skulle du själv ge till någon annan som vill få bästa möjliga start på året? Skriv ner det och kolla sedan om något överstämmer med mina.
Börja sedan ta tag i det som verkar vettigast för dig. De bästa förändringarna är nämligen de som verkligen blir av …
Lycka till!

Karin♥

GOTT NYTT ÅR från söta Collin också som blir 6 veckor i morgon!