God fortsättning, hoppas att ni haft en riktigt härlig och hälsosam jul♥♥♥
Så här under årets sista dagar vill jag dela med mig av min mål- och visionsplan. Jag passar nämligen alltid på att vid den här tiden mellan jul och nyår reflektera över året som gått, påminna mig om min livsvision, vad jag tycker är viktigast i livet och vad som skulle vara roligt att uppnå/uppleva under nästa år!
Så ingen skillnad i år inte:-) Nu har jag skrivit ner mina nya mål och mitt “tema” för 2014! När jag gjort det brukar jag skriva ut och läsa upp det för min kära man. Sedan har jag min mål- och visionsplan liggande vid min arbetsplats (där jag ju tillbringar ganska mycket tid …) och läser den med jämna mellanrum.
Jag hoppas att du också tar dig lite egentid, sätter dig och reflekterar över vad som hänt dig under året och funderar på hur du vill att nästa år ska se ut. Utgå gärna från min mål- och visionsplan nedan, kopiera frågorna och skriv ner dina svar. Lycka till:-)

Karins Mål- & Visionsplan
1. Vad har jag åstadkommit under året som gått?
2. Vad har jag lärt mig under året som gått?
3. Min vision – vad vill jag att mitt liv ska stå för?

4. Vad är mitt största fokus, tema för 2014?
5. Vilka är mina topp mål för 2014? (Välj ut 3-5 av målen och skriv tips under, vad kan jag göra/sluta göra, ändra förhållningssätt över, mm. för att nå mitt mål på ett roligt och effektivt sätt?)
6. Hur kan jag se till att nå det mål som ligger mig allra varmast om hjärtat?
7. Vad vill jag göra mer av? / Vad vill jag göra mindre av?
8. Vilka känslor vill jag uppleva mer av på vardaglig basis, hur vill jag må?

Önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR och bästa möjliga tänkbara start på 2014!!!

Karin♥