Fortsättning på vår raw food helg i Malmö…
Vaknade som vanligt tidigast i familjen denna morgon. Drack 2 stora glas med vatten och passade sedan på att utnyttja våra goda vänners gym. Körde lite postural terapi övningar och hann också med lite styrkeövningar innan lilla killen vaknade. När han vaknat blev gymmandet omvandlat till bollsparkning med barnen. Körde en grön smoothie till frukost för att sedan njuta av en låååång lunch på raw food house igen.
Är faktiskt lite avis på våra vänner som bor på gångavstånd till detta underbara ställe. Dom är stammisar där såklart, det hade jag också varit om vi hade haft en underbar raw food restaurang så nära…
Till lunch valde jag att testa de mexikanska pumpawrapsen fyllda med grönsaker, avokado och kryddig nötblandning med tahinidipp och grönsallad. Riktigt gott…

Blir inspirerad till att experimentera fram ett nytt wrapsrecept, det är så gott att kunna fylla med massa grönsaker och sedan dippa i en fräsch sås. Dessutom bra pick-nick mat till sommarens utflykter.
Anders valde en kombotallrik med 3 blandade raw food rätter som alla var verkligt goda.

För Vince del blev det bärsmoothie och avokado. Avokado är hans stora stora favorit, han älskar det…(något jag som mamma såklart är glad för då avokado är otroligt nyttigt och bra för oss)

Tack tack Malmö för denna gång…, en underbart härlig helg!