Igår hade jag världens mysigaste och trevligaste tjejkalas♥♥. Hade för länge sedan bestämt mig för att ha något kalas, tjejmiddag eller annat kul för mina väninnor nu när jag fyllt 35. Men då jag har varit och fortfarande är väldigt gravidillamående kom jag på bästa idén. Att bjuda mina goa tjejer på kalaslunch på vårt fina raw food cafe vi har i stan. Så igår kl 13.00 träffades vi för att umgås några timmar och äta god och nyttig mat!
Så himla lyckat och för min egen del, gud vad smidigt och skönt att slippa hålla på att fixa, laga mat och allt annat som det finns att greja med inför ett kalas när man har hemma. I och för sig så älskar jag det vanligtsvis men ganska lyxigt såhär i vecka 36 att bara få sätta sig vid ett dukat bord:-) Kan varmt rekommendera …
Jag & bebben kalasredo,

I väntan på mina tjejkompisar,

Bästa Amir och Ann-Sofie som driver Raw Food Cafét! 

Johanna och Sandra på plats först,

Vi började lunchen med superfina och goda smoothies á la Amir, en mangobas och det gröna var en mix av bland annat grönkål och broccoli,

Fina Helena och Therese gör lite smoothie-reklam:-) För visst ser det ut så:-)

Lite mingelsnacks innan lunchen,

Bästa Lizette och Ulrica,

Fräscha lunchsallader, I LOVE♥ Vem kan inte hålla med om att grönsaker och raw food är väldigt vacker mat,

Birgitta hugger in på salladstallriken. (En del av er kanske känner igen Birgitta från våra event och seminarium där hon alltid brukar vara med och jobba som värdinna)

Åsa älskar grönt, (För er som känner igen Åsa är det kanske från min bok, Karins Gröna Värld, där hon gjort all fin layout …, hon är bäst!)


Alla mina goa tjejer samlade på en gruppbild, mätta och belåtna:-) Saknade dock några girls som inte kunde komma …

Smarrig och vacker raw dessert,

En sådan lyxig lördag helt enkelt att få träffa mina vänner i lugn och ro och fira på mitt favvoställe i stan, där ni säkert förstår att jag såklart är stammis:-)
Ha en mysig söndag,

Karin♥