Hoppas att ni haft en jättehärlig påsk♥♥♥

För första gången på 2 månader har vi varit lite sociala och hittat på något! Kändes väldigt bra:-) Har ju varit helt däckad av mitt graviditets illamående sen vecka 6 (är nu i vecka 15).

På långfredagen bar det av till Halmstad för att hälsa på min pappa med familj. Har en lillebror som bara är 1,5 år äldre än Vince så som vanligt hade de jättekul ihop och också Collin förstås som fick vara med och leka.

killarnasvartvit

Fick ta spy-paus längst vägen men sedan fick jag faktiskt i mig en bra lunch i Halmstad på favvo-stället Spis & Deli.

Blev kikärts-biffar med sallad och rotfrukter.

Påsklunch2

Barnen fick glutenfri pasta med kikärtsbiffar och avokado.

Barnensmat

KarinCollinsvartvit

AndersVince

Resten av dagen var jag dock nerbäddad i en säng (mådde inget vidare, sjukt illamående …) men blev ompysslad och omhändertagen. Och bara det att höra barnen leka och ha så himla roligt ihop gör ju att det känns lite bättre.

Påskäggsjakten som ledde fram till varsitt påskägg för killarna var uppskattat. Collin älskar “fruktgodiset” från Bear Paws.

Påskäggcollin

På påskafton styrde vi vidare mot våra underbara vänner i Malmö. Samma här, barnen hade så himla kul och lekte konstant. I Malmö mådde jag mycket bättre och kunde faktiskt få i mig både lunch och middag på lördagen vilket jag tror inte har hänt sedan illamåendet började vecka 6!

Underbart att bara sitta i en fåtölj och bara ta det lugnt och kunna umgås med våra vänner. När det var dags att gå till lekplats så bäddade de ner mig i soffan för att vila.

Barnen matar kaninerna med morötter♥

Matakaniner

Är tacksam över att ha så fin familj och underbara vänner. Det betyder massor för mig:-) Som sagt, hoppas att ni också haft en mysig påsk!

KH_liggande_gron_webb