Måste bara tala om att jag ÄLSKAR tidiga mornar. För mig är det bästa tiden för träning och rörelse och en bra start på dagen sätter så att säga ribban för resten av dagen. Alla är vi ju olika men är du liksom jag morgonmänniska så har du säkert inte problem med att studsa upp på morgonen, pigg och glad. Men även du som kanske inte är lika motiverad att gå upp tidigt och lämna den varma sängen, kan vänja dig och när du väl fått in vanan av att gå upp tidigare så lovar jag att du kommer tycka att det är härligt.Se bara till att gå och lägga dig i tid. För det är klart, hade jag varit uppe till midnatt eller längre så hade jag nog inte studsat upp med ett lika stort leende på mina läppar vid 05 tiden. Men, nu sitter jag här framför datorn och skriver ett inlägg om just härliga tidiga morgonar.
Har redan hunnit kolla lite mail och fixa.Snart ska jag köra igång med stretchövningar och sedan väntar styrketräning i hemmagymmet. Vet aldrig riktigt när vår lille son vaknar, antingen hinner jag träna klart eller så får han helt enkelt vara med när mamma tränar. Det brukar han tycka är kul.
Min önskan är att inspirera dig till att gå upp tidigare på morgonen. Oavsett när du i dagsläget går upp en vanlig dag så gör som så att imorgon ställer du klockan på 20 min tidigare. Bara för att testa. På dessa 20 minuter kan du välja att göra lite andningsövningar, filosofera lite över dina viktigaste mål för dagen. Dricka ett par glas med vatten och kanske också hinna med lite situps. Dagen efter kan du testa att gå upp 30 min tidigare, då kanske du till och med kan hinna med en kort promenad som väcker kroppen och får igång cirkulationen.
Nu under våren är det extra härligt med alla tidiga, soliga, ljusa mornar. Så passa på att njuta lite extra
Pigga hälsningar, Karin