Tips på utbildning inom hälsa!

För ganska många år sedan nu skrev jag ner min livsvision, alltså vad som känns som mitt så att säga “kall” här i livet är, vad jag vill åstadkomma och stå bakom. Vad som känns värdefullt och viktigast i mitt liv förutom det självklara, familjen, kärlek, vara en god människa osv.

Karins vision; Att inspirera andra till ett bättre och friskare liv fullt av energi!

jag känner att det fortfarande stämmer bra och ligger i linje med vad jag älskar att göra! (Man kan såklart alltid ändra vision om man så önskar, en vision är inget som är hugget i sten utan är en så att säga intention för vad man önskar i livet)

Några år efter att jag skrivit ner min vision så började jag skriva och skapa mina böcker, blev ju många böcker på kort tid … 🙂 Ganska produktiv kan man säga, har ju också kommit 3 barn under den perioden.

Jag får ofta mail från nöjda och inspirerade bokläsare eller från er som följer mig här på bloggen att ni gillar det jag gör vilket är såååååå himla kul! Känns som en bekräftelse att jag lever efter min vision.

Jag får också många mail med frågor om utbildningar och kurser som jag har gått, jag brukar då hänvisa till ett tidigare blogginlägg jag skrivit som ni kan läsa här, Min resa till hälsocoach.

Nu funderar jag själv på att gå min kära vän och kollega Johanna Bjurströms väldigt uppskattade utbildning till Hälsa- & livsstilsterapeut.

Dels för att repetera det jag redan kan men också för att lära lite nytt och framför allt själv boosta mig med inspiration och kunskap. Har inte bestämt mig än om jag kommer hinna med det under vår och sommar men tänkte tipsa er som är nyfikna att gå in och läsa mer här, Hälso- & Livsstilsterapeut. 

Vet att även vår gemensamma underbara vän Erica Palmcrantz Aziz ska gå utbildningen också.

Fick just veta av Johanna att hon kommer att ha ett Black-Friday erbjudande just nu på fredag med ytterligare rabatt på kursen. Men den gäller bara om man signar sig just den dagen.

Det jag mest är nyfiken på med utbildningen för egen del är just ansikte- & tungdiagnostiken och hur man kan använda den som ett ben när man gör hälsoanalyser på sina coachingskunder.

Jag har förresten börjat ta emot för personlig hälsocoaching igen, vart ett ganska långt uppehåll när jag själv var sjuk i borrelia i kombination med mammaledigheten. Men som sagt, nu finns jag tillgänglig här i Borås för coachning på plats men också möjlighet att göra det på distans över telefon och mail. Du kan läsa mer om det HÄR.

Min styrka som hälsocoach är att locka fram och förmedla inspiration och ge massor av praktiska tips och trix som verkligen leder till livsstilsförändring hos de klienter som jag jobbar med. Jag ser också mycket till det mentala, ibland är faktiskt där jag väljer att lägga störst fokus tillsammans med vissa klienter. Känner också att jag själv har ett helt annat djup i det jag förmedlar efter att själv ha lyckats bli nästan helt frisk efter att ha haft “kronisk borrelia” och varit väldigt sjuk i detta. Har vart en oerhört tuff resa som har fått mig ännu mer ödmjuk och tacksam inför livet och de svårigheter vi går igenom.

Allt för nu, ha det bäst och kom ihåg att följa mig på Instagram och på min FB sida för regelbunden dos av grön inspiration:-)