Nu är jag på G igen känner jag efter allt jag gått igenom … Ser så fram emot 2018 och våra event. Till en början med så vill jag tipsa om följande kurser,
Mental Klarhet – Framgång & ledarskap; en 3 dagars kurs på 20 h med min kära man Anders Haglund i personligt ledarskap.
Den kommer att gå av stapeln på Mallorca i maj (då kör vi själva kursen på engelska) och i Sverige/Båstad i september.
Banner
Hälsa är som alltid, vid våra kurser, seminarium och event, en röd tråd och vi kör morgonträning på morgonen och serverar bra, ekologisk och färggrann vegetarisk mat.
Vi var på Cal Reiet och Mallorca förra våren och hade en fördjupningskurs för våra tidigare deltagare i Tid att Leda (vår ledarskapsutbildning som vi kör igen nästa nov i Dubai). Läs och se bilder från ett blogginlägg om den kursen HÄR.
Här sitter jag (gravid med lillan sist vi var där) i hotellrummet högst upp i huset. Detta rum har en helt magiskt fin utsikt. Alla rum är olika men så vackra, lyxiga och harmoniskt inredda.
Vindsvåning
CalReiet2 CalReiet3 PoolCalReiet RumCalReiet Rum_CalReiet
Alltså detta magiska stället, visst är det helt UNDERBART? Lovar, precis lika vackert in ”real life” som på bilderna. Och vi har hela stället för oss själva under kursen.
Sugen på att följa med nu?
Kursen är för dig som är intresserad av personlig utveckling, coaching och ledarskap. Kursen vänder sig inte bara till VD:ar och chefer utan till alla som vill utveckla sitt personliga ledarskap. Det är viktigt oavsett vilken position i ett företag man har eller vad man jobbar med, om man studerar, är idrottare eller ”bara” är intresserad av att bli mer av sitt bästa jag.
Vi brukar alltid ha en stor blandning av folk på kursen med det gemensamt att de vill bli ännu bättre på vad de än sysslar med och framför allt utvecklas mentalt. Det kan vara egna företagare i olika branscher, säljare, chefer, idrottare, coacher, tränare osv.
Det är Anders som håller i själva undervisningen och jag som arrangerar allt. Självklart är jag också med på hela kursen och finns till hands för hälsoinspiration, svarar på frågor och är en resurs även under måltider och i pauser, träningen osv.
CalReiet   CalReiet4  PoolCalReiet¨
Kolla också in Hahn´s House i Båstad där vi kommer ha kursen i september (då på svenska). Sååååå läckert!  Se mer bilder HÄR.
Christina (8 av 17)
Du kan läsa mer om innehåll, upplägg, priser samt ladda ner din inbjudan för kurserna nedan,
Båstad – HÄR.
Mallorca – HÄR. 
Hoppas flera av er bloggläsare vill delta på kursen. Kommer bli magiskt, låt oss tillsammans göra 2018 till det bästa året hittills!!!
Och du, tipsa GÄRNA de i ditt nätverk som du tror skulle vilja delta på kursen, vore supertacksam för det ♥♥♥
Maila mig på karin@lifevision.se om du har frågor eller ställ på FB HÄR under inlägget.

KH_liggande_gron_webb