Idag har jag och Annika haft ytterligare ett superlyckat magiskt event tillsammans! Så många härliga personer som deltog på vår dag på Anemone SPA i Hökerum utanför Borås. Verkligen en oas.

Vi började med yoga tillsammans för att sedan avnjuta en fantastiskt god och växtbaserad grön brunch á la Karin & Annika! Efter det SPA-bad och bastu:-)

Vi välkomnade alla deltagare (vi var ett härligt gäng på 30 personer) med färskpressad juice ( morot – apelsin – ingefära) samt skivad frukt.

Vet att jag skrivit det tidigare men jag ÄLSKAR verkligen att arrangera olika events och att få träffa så trevliga, rara och intressanta människor som delar intresset om hälsa och välmående!

Sedan nästan 1,5 timmas yoga.

Efter det presenterade jag och Annika vår läckra glutenfria och växtbaserade färggranna BRUNCH till allas förtjusning!

Ja, det ligger en hel del arbeta bakom all mat och massor av kärlek:-)

Alltså brunchen, så läcker! Och älskar att jobba med olika färger, det blir så enkelt när man äter växtbaserad kost och såååå vackert och inbjudande!

Fanns egengjord kokosyoghurt, min boveteyoghurt (recept HÄR), olika nyttiga ”mackor” med hummus, grön hummus, rostad rotselleri, picklade rödlök, grönsaker m.m

Vi hade en kokos- & tranbärsgranola och min goda chai granola (recept HÄR) samt små skålar med olika topping som mullbär, kakaonibs, finhackad aprikos, pumpafrön, kokoschips osv.

Självklart också gröna smoothies, chiagröt och en massa goda bars, egen choklad och bollar i minivarianter.

Allt veganskt, glutenfritt och ekologiskt!

Under brunchen fanns många möjligheter att ställa frågor till både mig och Annika och det blev många intressant och givande diskussioner om hälsa, kost, tips för matlagning, hur man får i sig än mer nyttigheter osv.

TACK bästa Sophia och Lina som var med och hjälpte till med hela arrangemanget och gjorde så att allt flöt på så bra!

Vi kör om eventet till hösten, ni som vill skriva upp er på intresselista redan nu kan maila mig på karin@lifevision.se