Avokadorecept + tips rörelsecoaching

Hej på er! 🤩

Har inte varit lika aktiv här på bloggen senaste tiden. Dels pga att jag haft och fortfarande har problem med mina händer tyvärr. Har varit på så många olika behandlingar och så vidare men ingenting har kunnat läka senor och nerver😉. Men hoppas att det snart ska ge sig, jag fortsätter att kämpa på för att få det att bli bra.

Jag har dessutom utbildat mig till rörelsecoach, alltså jag är så glad att jag hoppade på utbildningen (spontant en vecka innan den startade). 🎉Har länge velat gå just denna utbildning på Walkfeeling Academy.
Så du som bor i Borås eller i närheten har nu möjlighet att komma till mig och få bättre flöde i kroppen samt ett mjukare rörelsemönster. Nyfiken? Maila mig; karin@lifevision.se 

Året ut har du dessutom 20 % på coachingen – bra julklapp till dig själv eller någon nära och kär. Läs gärna mer HÄR.

Idag vill jag inspirera med lite avokadorecept. Det finns så mycket gott att göra med avokado, jag äter själv väldigt mycket avokado.✨
Jag har avokado i mina smoothies, mina raw yoghurt & bowls. Älskar också att ha avokado i mina sallader och som pålägg.💚

Här kommer några enkla recept som du kan använda dig av om du har goda mogna avokados hemma. BY the way, ett tips, köp alltid omogna avokado och låt mogna hemma.
Senaste året har jag beställt avokado varje vecka från Freshland – en lyx att få en hel låda perfekta avokados hemlevererade ✨ (OBS inget samarbete – vill bara tipsa💚)

Karins Guacamole

2 avokado

1/4 gul lök

1 vitlöksklyfta

1 msk limejuice

en handfull färsk koriander

salt

 

Mosa avokado med en gaffel. Finhacka löken och pressa i vitlöksklyftan. Tillsätt lime och koriander och blanda allt. Smaka av med salt. 

Avokadohummus

3 dl kokta kikärtor

1,5 avokado

1 msk citronjuice

3 tsk vatten

1 krm salt

 

Mixa alla ingredienser i matberedare eller mixer. 

Avokado- & örtsmör

1 avokado

1 näve färsk basilika

1 näve färsk persilja

ett knippe gräslök

salt

 

Mosa avokadon med en gaffel i en skål, krydda med salt. Finhacka örterna och tillsätt, rör om. 

Hoppas ni gillade recepten 💚
Följ mig gärna på sociala medier under KARINS GRÖNA VÄRLD om du inte redan gör där, där är jag mycket mer aktiv!

Kram