Bilder från Båstad

Hemma igen efter en helt magisk vistelse i Båstad på Hahn´s House ihop med ett gäng helt fantastiska deltagare.

Vi körde kursen Mental Klarhet, samma som tidigare i år när vi var på Mallorca. Oavsett, allt var så lyckat, boendet, maten, ja till och med vädret. Vi satt ute och åt 2 av 3 luncher och till och med en av middagarna kunde intas sittandes utomhus.

Alla deltagare fick lyxiga goodiebags på sina rum innehållande en av mina böcker, en framgångsjournal, flytande salt = Well från Friway, raw choklad, snackspåse á la Karin samt prov på ekologisk produkt från det helt nylanserade märket Under Your Skin.

Innan kursstart på morgonen (start 10.00) hann vi med både morgonträning tillsammans, yoga/jogging/promenad och sedan en god lyxig växtbaserad frukost.

Härligt med frisk luft och att njuta av underbara vyer och utsikt!

Maten var supergod och lyxig, hälsosam och närproducerad/ekologisk. Kursen handlar ju om mental klarhet, personligt utveckling och ledarskap men vi lägger hälsa som en röd tråd genom alla våra utbildningar och kurser då vi tycker det är så viktigt.

Efter att kursen var slut i lördags så skyndande vi hem för att pussa på vår lilla prinsessa och fira henne, Elodie fyllde nämligen 2 år!!!

När jag la ut bilden ovan på tårtan som Collin äter så fick jag många frågor om recept. Tyvärr ”höftade” jag lite så har inget exakt recept, gjorde tårtan när det var fullt med björnbär i stugan så det är en raw björnbärstårta (björnbär, avokado, kokos, dadlar, frön, nötter, vanilj, honung, kokosolja) som jag gjorde för en månad sen och hade i frysen i stugan. Den blev uppskattad!

Nästa inbokade kurs i Mental Klarhet är först i november nästa år, då på Mallorca. Läs mer HÄR om du är intresserad,

So long,