Ge bort en upplevelse i julklapp

Nu är det verkligen snart jul, så himla mysigt. Älskar julen. Tycker december månad är en härlig månad och vi brukar ha det lite lugnare med event m.m då och försöker alltid vara lediga med barnen hela jullovet! (inte för att det är så himla lugnt med 3 barn, ni som föräldrar vet vad jag menar:-) …

Idag vill jag tipsa om bra julklappar:-)

Jag tycker det är väldigt trevligt att ge bort upplevelser så förslag om ni bor i närheten av Borås är att ge bort deltagande på något av mina 2 kommande event,

Inspirationsdagen inom Kost – Hälsa – Skönhet med mig, Erica och Johanna den 18/1. Mer info om det HÄR.

YOGA – BRUNCH – SPA dag den 29 februari med mig och Annika, mer info om det HÄR. Blev succé förra gången, ni kan läsa om det i bloggen HÄR.

Kan varmt också rekommendera att gå och lyssna på föreläsningen 180 grader Nytänk med min man Anders Haglund, en föreläsning som vi arrangerar i Borås den 30 januari och i Stockholm den 19 mars.

Läs mer och köp biljetter HÄR. 

Övriga upplevelser kan vara presentkort på exempelvis massage, SPA, träningspass, pedikyr, bio, teater eller liknande. Är alltid uppskattat. Brukar ofta få presentkort på ekologisk ansiktsbehandling i present av min kära mamma och det är så uppskattat:-)

Sen tänker jag ju att de flesta älskar choklad … så en väldigt fin julklapp kan vara min senaste bok, Karins Chokladkök som man slår in tillsammans med exempelvis rå kakaosmör, rå kakaopulver och yaconsirap. Kanske någon fin lyxig mörk choklad också:-) Skriver ni i meddelanderutan om ni beställer boken i vår webbshop så kan ni få boken signerad av mig dessutom:-)

Något annat kul att ge bort kan vara ett test av sin tarmflora (i alla fall om man är intresserad av sin hälsa). Ni kan läsa mer om ett bra test jag själv gjort i ett tidigare inlägg HÄR. Anger ni dessutom koden lifevision så får ni det till rabatterat pris.

Kan ju vara kul att ge bort detta ihop med en burk surkål eller kimchi:-) Eller en fin flaska med kombucha, bästa märkena enligt mig är Roots kombucha och Nice kombucha.

Något jag också gjort under hösten är ett DNA test där jag fått reda på mitt ursprung, mycket intressant och kan vara något spännande att ge bort tänker jag.

Jag var för övrigt bara 41 % svensk och exempel 1 % från Sardinien… Sedan 19 % Europeisk Judisk vilket inte var någon nyhet då min mormor, världens bästa finaste mormor, Bronia var polsk judinna som var den enda i sin familj som lyckades överleva förintelsen efter många år i koncentrationsläger och blev räddad till Sverige med de vita bussarna.

Jag redan fått kontakt med avlägsna släktingar från min mormors sida genom att göra DNA -testet, så himla spännande.

Sen måste jag ju tipsa om vårt populära spel LIFETALK som är ett personlighetsutvecklande konversationsspel som jag och Anders har skapat!

Det har varit slut på lager länge men nu har vi äntligen fått hem en nyproduktion med en superfräsch ny design och ännu fler frågor.

Läs mer och beställ HÄR. 

Jag hoppas att detta gav er några ideér på uppskattade saker att ge bort:-)

So long och njut av december månad och nedräkning till jul …