Grön Konferens i Borås

Nu kan jag erbjuda en grönare konferens till alla företag som vill främja sin personals hälsa!💚

Ihop med Brämhults Gård (som ligger ca 10 min från centrum i Borås) så har jag satt ihop ett nytt koncept vi nu kan erbjuda. En grön konferens/kick off med hälsotema helt enkelt.

Bland annat innebär det en “grön” helt växtbaserad lunch, samt hälsosam frukost och fika. I pauserna finns det möjlighet att få frisk luft med en naturpromenad, andningsövningar och pausövningar för att få igång lymfsystemet.

Vill man kan man även köpa in en föreläsning inom kost och hälsa med mig (finns olika teman) eller en teambuilding-aktivitetet såsom Hälsoutmaningen.

I hälsoutmaningen utför man olika utmaningar i lag om 3-4 stationer med hälsotema.

Utmaningarna är inspirerande och man får lära sig mer om kost och hälsa. Det är fokus på samarbete/teambuilding och att ha kul. En lättsam och uppskattad aktivitet för det medvetna företaget som månar om personalens hälsa.

Jag ÄLSKAR verkligen att vara på Brämhults Gård – så fin natur och fina miljöer. Lugnt och harmoniskt och ändå så nära stan.

Är du som läser detta nyfiken på att arrangera en hälsosam grön konferens/kickoff eller har förslag på annat event med grönt tema på Brämhults gård så kontakta mig, karin@lifevision.se

Eller kontakta Jörgen på Brämhults Gård direkt:-) Du kan läsa mer och kontakta HÄR. 

Tills vi hörs här igen, ha det bäst 💚

(Du hittar massor av mina recept helt gratis på bloggen HÄR. Och förstås även i mina böcker som finns att köpa HÄR.)