Inspiration kost – hälsa – skönhet!

Då är det alltså 2020! Wow, magiskt med ett nytt decennium också. Ni som missade mitt förra blogginlägg med en guide för att skapa bästa året så kan ni läsa det HÄR.

Bilderna nedan är från nyår, inte helt lätt att få till ett familjekort alltså:-)

Vill skriva lite om eventet jag håller ihop med bästa Erica och Johanna den 18:e januari här i stan (Borås). Så himla roligt ska det bli, ni som bor i närheten passa på att boka er på denna dag, vågar utlova en magiskt dag.

Vår tanke är att ni ska få ta del av våra unika kunskaper, bli inspirerade till max och ha en härlig lyxig dag tillsammans med oss och alla andra trevliga deltagare:-) Lägga grunden för ett riktigt hälsosamt 2020!

Anmäler sig gör man enklast genom att maila mig, karin@lifevision.se

Förutom inspirerande föreläsningar av oss tre inom kost, hälsa och också naturlig hudvård och skönhet inifrån och ut (Johanna är verkligen expert inom det området) så ingår det även smoothies, fräsch lunch, kombucha & choklad samt goodiebag!

Som avslutning på dagen håller vi en frågestund där alla som vill får chans att ställa sina frågor och vi delar med oss av våra erfarenheter och en massa praktiska tips, insikter och tankar.

Dagen är helt enkelt byggd på att vara en riktigt vitaminboost och en dag där man får massor av inspiration till ett grönare och hälsosammare liv!

Det finns några platser kvar så passa på att boka denna unika dag!

Frågor eller funderingar, bara att maila:-) Ni kan läsa mer om dagen på Facebook under evenemanget HÄR.

Ser så fram emot dagen!

Hoppas att ert 2020 har börjat på bästa sätt och att ni vet er riktning, ert fokus och vad ni vill uppnå under året:-)