Kanske lite åldersnoja?

Det börjar närma sig … Snart fyller jag 40 år. Är ännu några veckor kvar men känner mig verkligen inte som 40 (hur man nu ska känna sig då:-). Min självbild är mer som att jag är runt 30-strecket.

Det enda jag önskar mig just nu är mer tystad och lugn och ro. Är väldigt ljud-känslig och hjärntrött på grund av borrelian vilket inte är en bra kombo med 3 vilda barn här hemma. Annars älskar jag ju verkligen att arrangera fester, happenings och event. Men denna dag får nog bli en Karin-dag i stillhet. En återhämtningsdag efter några riktigt tuffa år. Kan inte fatta allt vi gått igenom de senaste 10 åren …

Gällande åldersnoja, tror ni inte jag hittat mitt första gråa hårstrå! Varför just nu:-) Ha, jag som redan har lite för mycket tankar om att bli äldre …)

Tror att hela perioden av att ha varit så extremt sjuk som jag varit i borrelia m.m har triggat lite av en livskris hos mig. Har senaste halvåret funderat mycket på hur jag vill leva, vad jag vill och hur jag kan leva mer efter vad jag värdesätter mest.

Som en livsinventering (som jag tycker man bör ha regelbundet) där vi tänker på vart vi är nu, vad som vi varit med om i livet men framförallt funderar på framtiden och mer på hur vi vill leva vårt värdefulla liv.Tankar sätts på pränt, funderingar pågår och det kommer mycket bra fram via det.

Just nu har jag en önskan om mer tid för bara mig själv. Lillan har just börjat förskola så ja, nu får jag jobba i lugn och ro vilket är otroligt skönt. Att få vara ensam i det jag tänker och känner en stund. Att få slippa bli avbruten stup i kvarten.

Så nu har jag lite mer ”space” att skapa igen, vara kreativ och jobba i linje med min vision att inspirera andra till ett bättre och friskare liv!

Tänkte dela med mig av några användbara frågor jag ställt till mig själv senaste tiden.

Kanske kan de hjälpa dig vidare i ditt liv också?

Hur kan jag vara mer kärleksfull mot mig själv och min familj?

Vad älskar jag att göra och vill göra mer av?

Hur kan jag applicera mina lärdomar och min kunskap för att hjälpa andra och ha roligt under tiden?

Nu tänker jag vända min lilla åldersnoja till att skapa en större förståelse och insikt i hur fantastiskt mycket mer visdom och livserfarenhet jag har nu. Särskilt efter allt jag gått igenom senaste åren, har utvecklats enormt mycket som människa. Att för varje år som går lära mig nya saker och bli ännu bättre på att faktiskt njuta av allt bra jag har i mig och omkring mig!