Vet att många av er undrar hur jag mår med tanke på den inte så roliga kombinationen borrelia & reumatism …
I jämförelse med hur jag HAR mått och allt vad jag gått igenom känner jag mig förhållande vis mycket bra. När jag tänker på hur dålig jag vid årskiftet – låg och skrek rakt ut på nätterna på grund av hemska smärtor (borrelia + bartionella), ansiktsförlamning, kunde inte gå eller röra mig, inte sträcka ut armarna eller borsta mitt hår, inte bära Elodie eller ens öppna munnen ordentligt för att kunna ta mina kosttillskott … Då inser jag att – jisses vad SJUKT BRA jag mår nu.
Ni som träffar mig idag ser en rörlig stark tjej som klarar av vardagens bestyr, bära på lillan, springa efter barnen, leka på lekplatser, barnvagnspromenader, bära matkassar, träna styrketräning, stå på huvudet osv.
Karin5
Då tänker ni kanske att jag är helt frisk? Tyvärr inte, men det hade jag heller inte väntat mig så snabbt även om man kan hoppas. Har läst väldigt mycket om både ”Lyme Disease” och ledgångsreumatism (diagnosen jag fått). Jag är dock mer och mer övertygad om att det är just kronisk borrelia (Lyme disease) som är grunden till allt.
Men jag är också samtidigt hoppfull om att kunna bli helt bra igen, eller så symptomfri det går.
Lyme
Under sommaren har det gått lite upp och ner, hade tillexempel en släng av ansiktsförlamning igen. Har ännu inflammation i flera leder även om det är mycket, mycket bättre.
Har varit ganska så illamående från och till, vilket jag hade hoppats slippa mer i mitt liv med tanke på alla månader med extremt graviditetsillamående jag gått igenom …:-)
Nu har jag precis fasat ut det sista av kortisonet också. Har gjort det successivt under vår och sommar.
Det gäller att se sin läkning som ett maratonlopp och inte ett sprintlopp. Göra vad man faktiskt KAN. Små steg i rätt riktning VARJE dag innebär att man plötsligt gjort ett väldigt STORT steg.
Road3
I somras tog jag och skickade in mitt blod till ett labb i Tyskland för att kolla av borrelian och andra fästingburna infektionssjukdomar. I Sverige har de ju bara tagit borreliaprov som visat positivt men nu visade sig det också att jag har eller har haft (beror på hur man läser testet) förutom borrelia och flera av de andra fästingburna bakterierna som bartionella och babesia.
I förra veckan var jag uppe hos Ulf Kilman igen i Stockholm och nu jobbar vi med att bli av med en viss sorts av bartionella som jag hade kvar i kroppen (ja, det finns både olika sorters bartionella och borrelia).
Ska berätta lite mer om hur mycket jag tränar också i ett annat blogginlägg. Från att inte kunnat röra mig till att göra knäböj kräver daglig disciplin…!
Maten som jag äter är som vanligt glutenfri, mjölkfri, vegetarisk och ekologisk. Växtbaserad, färggrann och med massor av näring. Äter inget socker alls sedan över 6 månader tillbaka (äter ju aldrig vitt socker annars heller men däremot en del raw food-desserter, torkad frukt, yaconsirap eller liknande).
Äter också många olika kosttillskott (med betoning på många) samt örter för läkning, utrensning och stöttning.
Är så innerligt tacksam över all min kunskap och alla bra kontakter jag har som gör att jag kan forma min egen healing-resa och behandlingar på bästa sätt.
Så det var lite uppdatering från mig, hoppas kunna ge er massor av tips för naturlig läkning allt eftersom jag fortsätter att bli bättre och bättre!
Kanske bör tilläggas att den här resan inte har varit en dans på rosor om nu mitt tillfrisknande låter enkelt. Tur att jag är envis lagd och inte ger upp i första taget.
Karin3
Kram
KH_liggande_gron_webb