Nu finns en ny BOK av mig!

Någon mer än jag som ÄLSKAR KÅL? Hoppas det för har just skrivit en HEL bok med tema KÅL – världens nyttigaste grönsak.Finns nu att köpa som E-bok både i vår webbshop HÄR

ÄLSKA KÅL – Recept med världens nyttigaste grönsak

Det är helt underbara recept i denna bok.  Denna bok som är på 147 sidor är en digital utgåva, en E-bok som du kan ha tillgång till när du vill på dina enheter.

In och köp HÄR.

I denna E-bok får du massor av inspiration som gör det enkelt och självklart att lägga mer kål på tallriken. För kål är bland det allra nyttigaste som du kan äta och finns dessutom i en mängd olika varianter, former och färger.

Vad sägs om kålrotspasta med grönkålspesto, timjan- & apelsinbakad majrova, chilimarinerad broccoli, savojkålswraps med tacokryddad sötpotatis eller geviche på spetskål, lime och koriander? Du får över 45 läckra nyttiga recept i boken.

Du hittar även fakta om våra vanligaste kålsorter och får mängder av tips på hur du enkelt kan öka intaget av kål i din kost.

Alla mina recept är vego och utan gluten, mjölk, ägg och vitt socker!

Tack också till bästa underbara Erica Palmcrantz Aziz som har med recept på hur du gör egen surkål och kimchi i boken. TACK älskade vän. 

Nyttigt- billigt & klimatsmart!

Dags att ge din kropp det allra nyttigaste och bästa, helt enkelt hög tid att ÄLSKA KÅL!

Jag hoppas att ni köper och gillar nya boken och vet ni vad, en superfin present är att köpa boken till någon ni gillar också. Så enkelt att göra i shoppen så att den personen får boken skickad till sig:-) Perfekt i dessa tider tänker jag.

Gillar ni att jag ger ut en bok med värdens nyttigaste grönsak? Kommentera gärna på min FB sida HÄR.

Blir förstås överlycklig om du vill tipsa vidare om boken till dina nära och kära,

Mer info hittar ni HÄR. 

Grön kärlek från mig – och ÄT MER KÅL!