Alltså sååååå glad att NU kunna erbjuda alla som vill bli coachade av mig och gå mina kurser att göra det digitalt.

Kika in mina nya kurser och mitt guldmedlemsskap (för att få mig som digital coach i 1 helt år) HÄR.

Just nu ger jag alla er bloggläsare 20 % rabatt för att signa upp på valfri kurs/guldmedlemsskap, gäller tom 13:e december. (Rabatten gäller ej E-böckerna) 

Ange koden, Special20, vid utcheckning.

Jag har just nu 2 olika kurser + mina E-böcker att ta del av.

Kursen ÄT BÄTTRE – MÅ BÄTTRE som ni hittar HÄR är för dig som vill förbättra din kost på ett hållbart och inspirerande sätt. I den här kursen fokuserar vi på att förbättra det som ligger på tallriken, dvs maten vi äter. Det är en jättebra start för dig som känner att du vill äta mer grönsaker, få inspiration, tips och recept.

Du kan påbörja kursen direkt när du anmält dig. Du går sedan kursen enkelt i din egen takt och gör förbättringar i din kost på det sätt som passar dig, utifrån vart du är idag och vad ditt mål är.

Vill du se över hela livsstilen och lära dig på ett djupare plan eller om du redan nu äter hyfsat bra och näringsrikt så rekommenderar jag att du istället väljer kursen HÄLSA INIFRÅN OCH UT.

Du kan läsa mer om den kursen HÄR.

Vill du investera i dig själv och ge dig ett helt år i hälsans tecken med mig som din coach så rekommenderar jag dig att köpa GULDMEDLEMSSKAP!

Då ingår alla kurser, alla E-böcker men också då coaching online via min VIP-medlemsportal som du då har tillgång till på samma sida du går kurserna. Du kan ställa dina frågor och få hjälp, stöd, pepp och extra inspiration under resans gång.

Jag kommer göra allt för att underlätta för dig att lyckas nå dina mål och din vetskap om att det finns någon som stöttar och peppar dig hjälper dig framåt på ett inspirerande sätt!

Läs mer HÄR.

Du hittar alla kurserna HÄR. In och läs och se vad som kan passa dig. Skulle du vara osäker på vilken kurs som passar dig bäst så skicka mig bara ett mail, karin@lifevision.se 

Hoppas hoppas att så många av er som möjligt vill vara med på den här digitala hälsosatsningen!

Perfekt för att kunna hålla uppe inspirationen under julledighet m.m också, eller hur!

Du kan dessutom använda ditt friskvårdsbidrag för att gå kurserna, bra va. Och varför inte GE BORT en kurs i JULKLAPP!

Kursen Ät bättre – må bättre har du tillgång till under 6 månader och guldmedlemskapet samt Hälsa inifrån och ut har du tillgång till i 1 år. Alla recept och allt material (förutom videos) kan du ladda ner och spara.

Kom ihåg, innan 13:e december har du 20 % rabatt, ange koden: Special20

Ta hand om er, extra mycket kärlek och hälsa till er alla nu i dessa tuffa tider 💚💚💚

Just det, vill du ha en gratis E-bok med mellisfika så klickar du hem den HÄR.