NY kurs för en sundare relation till mat, träning & hälsa

Hej alla fina💚

Vad tiden flyger iväg alltså … Inser att det var ett tag sedan jag postade här på bloggen. Men nu har jag något kul att berätta – nämligen att jag just lanserat en HELT NY ONLINEKURS 🎉 Inom ett ämne som jag verkligen brinner för.

Nämligen hur vi får en sundare relation till kost, träning och hälsa. Hur vi mentalt kan lägga vår värdefulla energi på annat än att känna ångest, oro, kroppsnoja och att uppleva mentala svårigheter kring något så naturligt som att må så bra vi kan via en hälsosam livsstil.

En kurs som vill hjälpa dig som märker att du tänker för mycket och kanske på ett destruktivt sätt kring vad du äter, din kropp och träning – vända detta till matglädje, inspiration, lust att unna sig att ta hand om dig, pepp, självkärlek och mycket personlig utveckling. Du kommer förstå mer kring medvetet ätande, vad som kan ligga bakom känsloätning, stress/oro osv samtidigt som du får mer inspiration till att ta hand om dig på bästa sätt, inifrån och ut✨ Det börjar i huvudet med HUR vi beter oss mot oss själva och hur vi ”ser på” mat, träning osv.

Jag vill verkligen inspirera människor till ett mer harmoniskt sätt att tänka på hälsa, mat och rörelse. En ny sundare syn helt enkelt – för allt börjar mellan öronen.

Nu vet inte jag om just DU känner igen dig i ett ätstört beteende men det uppskattas vara så vanligt som att cirka hälften av alla kvinnor (eller mer) har någon form av ätstört beteende. Otroligt eller hur. Så onödigt och detta gör mig så ledsen. Vill vända på detta och införa MATGLÄDJE, INSPIRATION och LEKFULLHET kring både mat, träning och hälsa. 💚För både kvinnor och män, killar, tjejer – ja alla! För tyvärr är det vanligare än man kanske tror att även killar/män har ett ätstört beteende.

Här kommer ett vitsord från en jag coachat, har märkt under åren hur många som vill leva hälsosamt men där det är det mentala som spökar mest och ställer till med bekymmer och framför allt drar mycket onödig energi och tankeverksamhet …

” Under lång tid tillbaka har jag haft ett komplicerat förhållande till mat och det här med kost, vad jag borde äta och vad jag inte ska äta. Allt detta har skapat mycket stress och ångest. 
Karin har verkligen hjälpt mig att se på det här med mat ur ett annat perspektiv och med en skön distans. Hon har gett mig många värdefulla råd och tips kring hur jag kan tänka och förhålla mig till maten rent mentalt. Det hjälper mig att njuta av det jag äter och jag har fått tillbaka mycket mer av min glädje till mat och kost igen. Med Karins hjälp känner jag mycket mer inspiration till att testa nya recept och tillbringa mer tid i köket. Förändringarna som jag har gjort har varit enkla att få till i min vardag och kommer finnas med mig för alltid. Märker ett helt annat lugn i kroppen när jag kan förhålla mig till maten på ett friare och sundare sätt. 
Stort tack Karin!”

– Helena

Det är just det här med ett friare förhållningssätt som jag vill hjälpa fler med. Att se det som att unna sig att ta hand om sig, det börjar med självkärlek till sig själv.

Nog med text 😂 Du kan läsa mer om kursen och dess innehåll HÄR.

Det enda du behöver för att kunna gå kursen (som du har tillgång till i ett helt år) är en mobil, dator eller iPad! Bra va – du går i din egen takt. Jag finns här för eventuella frågor eller om du vill komplettera med personlig coaching online.

Vore jättefint om du kan tipsa vidare om kursen till vänner och bekanta🙏 Som sagt, många som skulle behöva få en lite härligare inställning till det här med en hälsosam livsstil. Istället för stress och press få inspiration och glädje i att unna sig bra vanor 💚

Kram så länge,

mer om kursen hittar du HÄR.