Party Party

En sådan partyhelg:-) Igår firade vi Elodies 3-års dag. Fattar ni, 3 år redan! Börjar bli en stor tjej nu, det är i alla fall vad hon säger, hi, så gulligt.

Är ni nyfikna på bilder från hennes 1-års kalas kan ni läsa ett tidigare inlägg om det HÄR.

I lördags firade vi min underbart kära bästa vän, Therese, när hon hade sin 40-års fest. Galet rolig fest som hon höll på Uddetorps säteri utanför Borås, sååååååå himla fint ställe.

Snyggaste blivande 40-åringen (hon fyller om 2 veckor)

Så kul att klä upp sig och sminka sig lite extra. Går ju ofta helt osminkad i yoga tights typ:-)

Dagen efter Tess fest väcktes vi av att barnen vaknade 06.20 …, vilket de aldrig gör när det är vardag med förskola och skola … Men det var nog Collin som väckte Elodie tror jag för han ville så gärna ge henne en present han gjort och slått in, ett fint litet pappershjärta med E på + 3 ballonger. Så gulligt.

Dessutom hade Collin skrivit så fint på de uppblåsta ballongerna, Elodie, Grattis och Hurra! Han kanske blir en festfixare som sin mamma, hi.

Var faktiskt galet trött av för lite sömn …, då dricker vi ändå inte någon alkohol, men kände mig ändå helt slut.

Men så fin dag vi fick för lillan med kalas och allt. På förmiddagen när jag gjorde en raw food-äppelpaj så tog jag och lillan en liten fika med mörk choklad och kombucha!

Recept på äppelpajen kommer under veckan här i bloggen. Sen det som gästerna nog tyckte var allra godast var denna typ snickerskaka som jag gjort med nötter och tahini och mörk choklad (tyvärr utan att skriva upp receptet….). Var några veckor sedan jag gjorde den och hade i frysen.

Vi bjöd också på goda nyttigare chokladbollar & chokladbräck (också dessa hade jag förberett innan och tog bara ut från frysen)

Så en riktigt firar helg har det varit. Nu ska både jag, Anders och Collin fylla år inom loppet av några månader och sedan så Vince i februari:-)

Återkommer med recept på äppelpajen innan helgen:-)