Spännande män jag har vart på middag med:-)

Måste säga att det var en rätt ovan titel här på min blogg men kunde inte låta bli:-) Ha, ha. Nä men allvarligt, det bara slog mig häromdagen hur många otroligt intressanta människor jag fått möta de senaste åren.

Jag ÄLSKAR att umgås, äta middag och få prata med människor som inte är som alla andra, som tänker ett steg längre, lever som de lär och som har sååååå mycket spännande att delge och berätta om. Det blir så djupa samtal (som jag älskar) och en helt annan dynamik än om man bara pratar om det vanliga …

Jag och Anders har ofta långa diskussioner om allt från kvantfysik till hur vårt mentala sinne processar information m.m, ofta nu när vi åker fram och tillbaka till stugan på helgerna och barnen sitter fastspända i sina stolar i baksätet:-) Då får man lite mer tid att prata om viktiga saker.

För att nämna några exempel så har jag flera gånger ätit middag med Robin Sharma. Vi har ju jobbat med honom och tagit honom till Sverige hela 4 gånger, både till Stockholm och Göteborg. Sist hade vi ett event på Hotel Rival med nästan 600 deltagare. Så himla kul.

Det jag älskar med Robin är att han lever som han lär, exempel så vet jag hur han alltid ser till att träna även när han är ute på turné, hur han sitter och mediterar i logen innan han ska upp på scen osv… att han behöver sitt space för att förbereda sig på bästa sätt. Sen har han en skön speciell aura runt omkring sig.

Han har ju kommit ut med en ny bok nu, har läst alla hans andra böcker men inte denna ännu. The 5 AM club heter den.

Oavsett, han är en väldigt behaglig och jordnära person som är jättetrevlig att hänga med.

Sen har jag varit ute och ätit middag med Richard Bandler, som har den mest briljanta hjärnan av alla människor jag någonsin träffat:-) Han har väl IQ nära Einstein tror jag …

Galet att sitta med och höra hans konversationer han hade med Anders under middagen. Han är en väldigt speciell människa, vill inte säga mer än så men jisses vad han tänker utanför lådan och galet vad märkliga men väldigt intressanta diskussioner vi hade… Just dessa middagar satt jag ganska tyst kommer jag ihåg, bara lyssnade:-)

Dr Bandler är grundare av NLP som står för Neuro-Lingvistisk Programmering och enkelt förklarat handlar om hur vi subjektivt bygger vår upplevelse av livet i hjärnan och hur vi genom att härma andra strategier kan få samma resultat.

Anders har jobbat väldigt mycket med NLP och han och Richard har också haft ett event här i Sverige ihop, en 3-dagars kurs, som jag och Anders arrangerade.

Vet ni vem Michael Neiil är? Han har jag träffat många gånger och han är bara helt underbar. Jag, Anders och Vince har varit hemma hos honom utanför LA där han bor, det var när Vince var bebis:-) Vi var sedan tillbaka i LA när Vince var 1 år och då träffades vi igen:-)

Älskar hans coachbrev som man kan prenumenera på gratis och älskar hans böcker och det han gör. Han och Anders är lite lika i sin utstrålning och sitt koncept med coaching och föreläsningar, kurser och utbildningar. Oavsett, han är också galet intressant att hänga med och vi har haft många trevliga middagar ihop.

Bara så ni förstår mig rätt, alltså inte bara jag och dessa män på tu man hand utan Anders också, men det förstod ni hoppas jag:-)

Hans böcker som finns översatta på svenska hittar ni HÄR.

Och by the way, när vi var i USA när Vince var bebis så träffade jag också Juliano Brotman, känd raw food-profil i LA. Jag gick en raw food-kurs för honom och det visade sig vid just detta tillfälle att jag var den enda anmälda, hur bra som helst!

Greg Baer är ytterligare en härlig person jag fått förmånen att guida i Sverige när vi hade honom här för flera event. Han är otroligt ödmjuk och kärleksfull person. Han har skrivit flera böcker som jag gillar, några säljer vi i webbshoppen och ni kan hitta dom HÄR.

Aaron Turner är en annan person som också är fantastisk på alla dess sätt. Har lärt mig väldigt mycket viktigt från honom om livet och vår mentala upplevelse av det …

Aaron har jag träffat flera gånger, bland annat har han varit och haft event här med oss i Sverige vid 2 tillfällen och vi har också träffat honom i London. Han har de mest livsglada ögon jag någonsin sett tror jag:-)

Och ni alla vet säkert vem Tony Robbins är, Anders har typ vart på alla hans olika event och utbildningar för sådär 15–20 år sedan. Min claim to fame är att jag faktiskt fått en klapp i ryggen och ett – Your are ready!!! samtidigt som han såg mig i ögonen precis innan jag skulle gå på glödande kål under ett event i London 2004.

Galet vad jag var stolt efter det, alltså inte för att ha haft hudkontakt med Tony Robbis utan för att ha klarat att gå på glödande kål! En sån jäkla kick …

Ja men det var allt för nu:-) By the way, har ni sett att det finns 2 nya spännande event upplagda på Facebook nu, Yoga – brunch- SPA i september samt Julinspiration med chokladtema i November. Ta en tid två alla event HÄR.