Melon, yoga, gäster och eventtips

Blandad kompott idag! Haft långhelg vid kusten. Verkligen ÄLSKAR vår stuga och att vara där.

Åkte ner i torsdags på förmiddagen. I fredags hade vi bästa Tommy Olausson och hans fina Evgenia på besök.

Tommy, för dig som inte känner till det, är grundare av Walkfeeling. Han är bara sååååå duktig på det han gör. Jag har känt honom sedan vi var i 20-års åldern. Han har gästat Anna Sparres podd, 4 Health om ni vill lyssna på honom och vad det är som gör Walkfeelings koncept så unikt så kan ni göra det HÄR. 

När de kom satt vi i eftermiddagssolen ihop och bara pratade och njöt av lite raw chokladbollar, tahinibitar (recept HÄR) samt vacker melon (med färska bär, kokoschips, mörk choklad och mynta/citronmeliss).

Gjorde en läcker vegansk salladsbuffé till middag med massor av nyttigt, gott och fräscht. Dagen efter gjorde jag mig en stor sallad på alla rester, såååå gott.

Tränar ju yoga de flesta mornar och just i stugan, som inte är speciellt stor, blir det oftast att jag kan påbörja passet i tystnad för att det på slutet av passet vara full aktivitet när alla har vaknat!!! har oftast Någon mamma som känner igen detta tro? 🙂

Elodie var sååååå härlig när jag försökte ligga i Savasana efter passet för den viktiga avslappningen.

Jag tog en tröja och la över ansiktet för att stänga ute i alla fall lite ljud och ljus.

– Mamma, varför gömmer du dig? frågade Elodie förstås och lyfte på tröjan och tyckte mamma var jätterolig:-)

Det bara går ju inte hålla sig för skratt då, eller hur:-) Hon är sååååå himla rolig nu, pratar i ett. Om allt mellan himmel och jord.

Idag på dagen var jag och hon på promenad och hälsade på fåren. ÄLSKAR att bo vid havet och tankar massor av energi och känner jag återhämtar mig så bra när vi bor i stugan. Love it!!!

Just det, vill ju också passa på att tipsa er om mitt och Annika Valtons event den 21:e september på Anemone SPA utanför Borås. Kommer bli en fantastisk hälsodag med yoga, växtbaserad brunch och SPA. Läs mer om eventet HÄR. Passa på, redan många som anmält sig och det är begränsat antal platser. Det går bra att maila anmälan till mig på karin@lifevision.se. Underbart att ha det att se fram emot till hösten …