Vill börja med att tala om att mitt förra blogginlägg om min 5-år gamla hamburgare har nått många fler än vad jag kunnat tro med hela 37000 likes för tillfället!!! Häftigt vad som kan hända när många delar inlägg på Facebook och i sociala medier. Det resulterade av att jag i fredags blev typ nerringd av olika mediakanaler.
Kul att de ville skriva och ha med mig på TV men jag har faktiskt tackat nej till det mesta. Känner att det fått lite väl stora proportioner och jag vill absolut inte gå emot något viss företag eller klanka ner med pekpinnar på folks kostvanor. Hela min vision är att inspirera med positiv energi till ett friskare liv med en naturligare och grönare kost! Dessutom verkar det ju finnas en relativt logisk förklaring till varför inte hamburgaren har möglat eller ”åldrats”. Oavsett vilket så förespråkar jag inte alls snabbmat som hamburgare och pommes frites ändå. Jag förespråkar mat med maximalt med näring och högt vatteninnehåll som dessutom är alkalisk och gärna vegetarisk och raw food.
Från hamburgare till yoga. Har haft en riktigt härlig helg med ett suveränt bra yogaworkshop på schemat:-)
Det var underbara Maria Boox som gästade Borås och usyoga igen för en 3-dagars ashtangaworkshop.
Här assisterar Maria under en mysoreklass i en sittande framåtböj,

Maria ledde oss genom ett pass på fredag eftermiddag och sedan tränade vi enligt Mysore-style lördag och söndag morgon. Jag hade min starttid klockan 08 så var klar redan runt 9.30
Fina Ulrica var också med och assisterade,

Färdigtränad efter lördagspasset:-)

På eftermiddagen var det en 2 timmars lång filosofiklass som var tänkvärd och inspirerande. Så mycket visdom♥♥

Jag är helt kär i min yoga och har verkligen fastnat för ashtangayogan♥. Jag tränade inte ashtanga de 12 första veckorna av graviditeten (som man inte bör enligt tradition) men sedan har jag kört 3 gånger i veckan. Har räknat ut att det har blivit så mycket som 66 pass med bebis i magen:-)
Hoppas att den gillar när mamma står på huvudet … (Enligt Maria Boox så kan jag fortsätta med huvudstående in i det sista så länge det känns bra, ska tydligen vara både bra och uppskattat av bebisen)

Övningen bryggan är skön för ryggen och hela kroppen:-)

Är just nu i vecka 34 och är glad att yogan fungerar så bra. Hoppas kunna fortsätta att träna tills bebben vill komma ut. Sen blir det 12 veckors vila från just ashtangayogan (tydligen väldigt viktigt) efter förlossningen för att kroppen och bäckenet ska återhämta sig innan man så smått börjar träna yogan igen. Så de första 12 veckorna ska jag mer fokusera på core-träning, bandhas (kroppslås) och stabilitet.
Har också fått ett jättebra specialträningsprogram av Markus Greus med postural terapiövningar. Det tar bara en kvart för mig att göra så det försöker jag hinna med på morgonen nästan dagligen. Det hjälper mig att stabilisera bäckenet och stärka musklerna kring höfterna.
Önskar er bästa starten på veckan och gör mer av den träning som ni verkligen älskar att utföra …
Namaste,

Karin♥