Har du en längtan efter att må bättre, prioritera din hälsa, äta nyttigt och träna regelbundet?
Många sätter nyårsmål om just de här sakerna som att äta bättre och komma igång med träningen. Men frågan är, hur gör man för att få bästa starten och lyckas med sina mål. Tidningen Metro ringde upp mig häromdagen för att höra om just det här och publicerade lite tips från mig och några andra ”experter” i dagens tidningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du kan också läsa mina tips på nätet HÄR. 
Det handlar allra mest om inre motivation, alltså hur starka motiv just du själv har för att nå ditt mål. När man vet VARFÖR (själva motiven) är det alltid lättare att komma på HUR (själva handlingsplanen) man ska göra för att nå dit.
Jag önskar dig en fortsatt riktig superstart på 2013! Själv är jag på min femte detoxdag och känner att det här gör så gott för hela mig. Hade lite utrensningssymptom under helgen men annars mår jag kalasbra! Inte hungrig heller, äter/dricker mina smoothies, juicer och soppor ofta under dagen. Äter nog 7-8 gånger under en detoxdag och dricker väldigt mycket vatten, filtrerat med högt pH såklart!
Ska dela med mig av något gott grönt alkaliskt recept här på bloggen snart,

Karin♥