Recept sallad med groddar
Nu följer jag upp förra inlägget om GRODDNING med ett enkelt recept på en sidosallad med just groddar som huvudingrediens!
Mungbönegroddar är bland det enklaste att börja med och tar bara 2 dygn så är de klara 💚
Har du missat inlägget om HUR och VARFÖR du ska grodda så hittar du det HÄR.

Karins sallad med groddar, gräslök & avokado
1,5 dl mungbönegroddar
2 avokado i mindre bitar
1 gul paprika
0,5 gurka
0,5 dl finhackad gräslök
0,5 dl finhackad purjolök
1 msk olivolja
salt
Till garnering: svarta sesamfrön och gräslökstrån
Finhacka gurka, paprika, purjolök och gräslök.
Blanda med groddar, olivolja och avokadobitar.
Smaka av med salt och garnera med svarta sesamfrön och några gräslöksstrån.
Servera som en sidosallad / förrätt eller tillbehör till annan mat.

Hoppas att ni testar, är ju så enkelt att slänga ihop och jättegod och väldigt nyttig = bra kombo 💚
Sköt om er,
Fler Inlägg
2023-04-04
Fikon- & apelsinchokladbollar
Lova att testa dessa, älskar kombon fikon & choklad. Garanterat uppskattade…
2023-03-28
Ät dig vårfrisk – reportage i Expressen
Läs reportaget med mig från Expressen Söndag. Ät dig vårfrisk i April
2023-03-07
Sunt förhållande till mat
För att må bra inifrån och ut behöver du ha ett sunt förhållande till mat och…