Recept sallad med groddar
Nu följer jag upp förra inlägget om GRODDNING med ett enkelt recept på en sidosallad med just groddar som huvudingrediens!
Mungbönegroddar är bland det enklaste att börja med och tar bara 2 dygn så är de klara 💚
Har du missat inlägget om HUR och VARFÖR du ska grodda så hittar du det HÄR.
Karins sallad med groddar, gräslök & avokado
1,5 dl mungbönegroddar
2 avokado i mindre bitar
1 gul paprika
0,5 gurka
0,5 dl finhackad gräslök
0,5 dl finhackad purjolök
1 msk olivolja
salt
Till garnering: svarta sesamfrön och gräslökstrån
Finhacka gurka, paprika, purjolök och gräslök.
Blanda med groddar, olivolja och avokadobitar.
Smaka av med salt och garnera med svarta sesamfrön och några gräslöksstrån.
Servera som en sidosallad / förrätt eller tillbehör till annan mat.
Hoppas att ni testar, är ju så enkelt att slänga ihop och jättegod och väldigt nyttig = bra kombo 💚
Sköt om er,
Fler Inlägg
2024-06-11
Vad är en nyttig & hälsosam kost?
Vad är egentligen en bra kosthållning? Här får du mina bästa riktlinjer för hur…
2024-05-08
Välj bra mat på restaurang! Mina bästa tips
Välj bra mat på restaurangen! Mina bästa tips här i detta inlägg.
2024-04-18
Skönhetstips – min hudvård, eko och naturligt
Få fin hy. Så här tänker jag + tips om produkter jag själv använder.