Träning – sol – god & nyttig mat

Långhelg vid kusten, helt magiskt. Älskar värmen och sol. Så härligt.

Idag blir det mycket bilder i bloggen och lite mattips.

Flyttade ut min yogaträning utomhus i lördags, ljuvligt. Älskar att träna utomhus. Körde även ett bra styrkepass under helgen, har ju så bra hantlar, nämnt det tidigare, som man kan ställa in från 2,5 kg till 22 kg! + en bänk som vi har i vårt nybyggda stora cykelförråd. Plus band från Bodyweight som hänger i trädet, andra träningsgummiband samt chins stång och dip ställning.

Många promenader också, ÄLSKAR att strosa runt där vi har vår stuga. Så vackra miljöer, ljuvligt:-)

Ibland lägger jag lillan i vagnen i pyjamas och tar en kvällspromenad så att hon somnar i vagnen, så mysig avslutning på dagen och sedan är det bara att lyfta över henne i sängen när vi är hemma.

Gjorde en god röra jag ofta gör och publicerade på Instagram och Facebook. Många blev inspirerade.

Är med vita bönor – gröna frysta tinade ärtor – vitlök – kallpressad olivolja – citron – salt & svartpeppar. Kör i matberedare eller mixer. Håller flera dagar i kylen.

Jag äter oftast den till mina matiga sallader som bilderna nedan visar. Den är dock också god som pålägg på frökex eller som dipp till råa grönsaker som morot, fänkål, broccolistjälkar, paprika osv.

Bilden på fredagschokladen fick också många likes. Har ju sååå många recept på liknande chokladbräck i min nya bok, lovar är så enkelt att slänga ihop och så otroligt lyxigt gott!

Dessutom perfekt att förvara det som blir över i frysen. Bästa fikat att bjuda på när man får spontana gäster:-)

Jag njöt även av en riktigt god & nyttig grön smoothie på färsk grönkål – spenat – avokado – fryst ananas – päron – avokado!

Collin agerade modell men är inte riktigt lika förtjust i gröna smoothies som sin mamma:-)

Så, nu är jag laddad inför vardagen igen, ny vecka och nya chanser att fortsätta inspirera människor till ett bättre och friskare liv på alla dess sätt!

Just nu är det fullt fokus på vårt event i Göteborg den 10 oktober, samt vår fantastiska kurs på Mallorca i november (finns några platser kvar) och självklart även dessa event,

YOGA – BRUNCH – SPA 21/9

Älska Choklad – Julinspiration (16/11

Vill du veta mer om något av dessa event så maila mig gärna på karin@lifevision.se