Blogg - Karin Haglund


Jag heter Karin Haglund och är hälsocoach, kostrådgivare & PT. Jag är också författare till böckerna Karins Gröna Värld, Grönsakskärlek, Karins Frukost och barnböckerna om BroccoLisa. Här på Karins Gröna Värld vill jag dela med mig av inspiration till ett grönare och friskare liv.

I min Blogg – Karin Haglund – Karins Gröna Värld så delar jag med mig av recept, användbara tips och tankar inom träning, växtbaserad kost, raw food, yoga, hälsa, naturlig läkning och personlig utveckling.

Som 3-barnsmamma blir det även fokus på ett hälsosamt liv med barn och familj.

För eventuella samarbeten som ligger i linje med vad jag vill förmedla kontakta mig på karin@lifevision.se eller använd vårt kontaktformulär.

Dela med en vän!

Kalas hos Haglunds igen

Dags för kalas igen. Denna gång för vår 5-åring Collin, vi bjöd in till stort kalas och bjöd på massa nyttigt och gott!


Läs Mer

Tips på utbildning inom hälsa!

Idag tipsar jag om en bra utbildning till hälsa- & livsstilsterapeut som jag själv funderar på att gå för att ytterligare öka min kunskap inom hälsa och coaching!


Läs Mer

Tips vegetarisk kalas buffé

Älskar salladsbuffé, alltså massor av fräscha ingredienser, röror och topping så att man lätt kan fixa sin egen matiga sallad. Enkelt att förbereda i förväg dessutom och går att variera otroligt…


Läs Mer

Bilder från Florida!

OMG! Vi har vart iväg hela familjen i USA, kombinerat jobb med semester och inspiration! Någon mer som älskar Miami?


Läs Mer

Nyttigare morotstårta

En nyttigare himmelskt god morotstårta med naturliga råvaror. Glutenfri, mjölkfri och vegetarisk. Raw dessutom. Receptet hittar du här:-)


Läs Mer

Yoga för ditt sinne!

Igår var jag och min kära man och lyssnade på Janesh Vaidya här i Borås. Det var andra gången jag träffade och lyssnade på honom och tycker han är så sjukt bra, underbar att lyssna till, har en…


Läs Mer

Min 40-års dag!

Igår fyllde jag år!!! Hade inte alls tänkt att fira direkt, men så kände jag in några dagar innan ... och plötsligt infann sig lustan att slänga ihop ett riktigt kul kalas. Älskar……


Läs Mer

Glutenfri variant på kanelbulle

Kanelbullens dag idag! Här kommer ett recept på en variant som är både gluten- & nötfri och dessutom superenkla att göra. Du behöver bara en matberedare, bakplåtspapper och såklart……


Läs Mer

10 år gammal hamburgare!!!

OMG, Min gamla hamburgare fyller 10 år idag!!! Hur den ser ut? Oförändrad ...


Läs Mer

Chokladtäckta quinoa-kakor

Sugen på världens godaste "kakor" som är glutenfria och bara sötade med lite honung och täckta med mörk choklad? Enkla är dom dessutom!


Läs Mer

Karin Haglund