Blogg - Karin Haglund


Jag heter Karin Haglund och är hälsocoach, kostrådgivare & PT. Jag är också författare till böckerna Karins Gröna Värld, Grönsakskärlek, Karins Frukost, Karins Chokladkök och barnböckerna om BroccoLisa. Här på Karins Gröna Värld vill jag dela med mig av inspiration till ett grönare och friskare liv.

I min Blogg – Karin Haglund – Karins Gröna Värld så delar jag med mig av recept, användbara tips och tankar inom träning, växtbaserad kost, raw food, yoga, hälsa, naturlig läkning och personlig utveckling.

Som 3-barnsmamma blir det även fokus på ett hälsosamt liv med barn och familj.

För eventuella samarbeten som ligger i linje med vad jag vill förmedla kontakta mig på karin@lifevision.se eller använd vårt kontaktformulär.

Dela med en vän!

Hur och vad jag tränar

En inblick i hur jag som 3-barns mamma tränar och hur jag lägger upp det:-)


Läs Mer

Spännande män jag har vart på middag med:-)

Nyfiken på titeln? Bara kom på att jag varit på middag med många otroligt spännande människor som har sådan expertkunskap och inspirerar mig så, som till exempel Robin Sharma. Läs mer så får du reda…


Läs Mer

Melon, yoga, gäster och eventtips

Bilder från en härlig helg i stugan samt tips på höstens bästa hälsodag!


Läs Mer

Förbättra din livsstil och var inte normal!

Följer upp det populära blogginlägget om att inte vara normal med förslag på hur du kan få till att leva på ett sätt som alla andra inte gör ...


Läs Mer

Inspirationskväll på Systramii

En sådan grymt lyckad och rolig kväll igår tillsammans med min vän Erica på Systramii!!!


Läs Mer

Mors dag tips!

Om 1 vecka är det mors dag. Idag delar jag därför med mig av mina bästa tips till alla underbara mammor värda att hyllas!


Läs Mer

Magisk kurs i Båstad

En magisk kurs i vackra Båstad med ett underbart gäng deltagare och galet mycket god, vacker och nyttig växtbaserad kost!


Läs Mer

Enkla raw chokladbollar

Är med i nya numret av Hälsa & Fitness, bland annat med recept på de här goda enkla nötfria chokladbollarna!


Läs Mer

Gör vi som alla andra så …

Jag är stolt över att inte vara normal. Att inte leva som alla andra. För gör vi det får vi också samma resultat som alla andra. Mer än varannan svensk är överviktig idag? Ohälsan stiger och även den…


Läs Mer

En tur till Malmö!

Vad kul det är att arrangera föreläsningar. Nu har vi just kommit hem från vår trip till Malmö där min kära man föreläste om 180 grader Nytänkande!


Läs Mer

Karin Haglund