Blogg - Karin Haglund


Jag heter Karin Haglund och är hälsocoach, kostrådgivare & PT. Jag är också författare till böckerna Karins Gröna Värld, Grönsakskärlek, Karins Frukost, Karins Chokladkök och barnböckerna om BroccoLisa. Här på Karins Gröna Värld vill jag dela med mig av inspiration till ett grönare och friskare liv.

I min Blogg – Karin Haglund – Karins Gröna Värld så delar jag med mig av recept, användbara tips och tankar inom träning, växtbaserad kost, raw food, yoga, hälsa, naturlig läkning och personlig utveckling.

Som 3-barnsmamma blir det även fokus på ett hälsosamt liv med barn och familj.

För eventuella samarbeten som ligger i linje med vad jag vill förmedla kontakta mig på karin@lifevision.se eller använd vårt kontaktformulär.

Dela med en vän!

Yoga helg!!!

Lyckligt lottad som fått fylla på med energi och inspiration under en lyckad yogahelg med fantastiska yogaläraren Petri på Usyoga.


Läs Mer

Skönhet inifrån och ut!

Skönhet kommer verkligen inifrån. Genom att leva hälsosamt blir vi faktiskt också snyggare, insida - ut! Bra va:-)


Läs Mer

Min kropp är bara min

Inser att jag antingen varit gravid eller ammat i hela 7 år av mitt liv. Så just nu njuter jag av att min kropp bara är min kropp!


Läs Mer

Enkla tips för hälsan

Jag gör en massa olika små saker för hälsan dagligen som jag tipsar om i detta inlägget. Är det något du känner dig inspirerad att testa så gör det.


Läs Mer

Bokbebis nr 5!

Vet ni, jag har en ny bok på G. Ni kommer inte bli besvikna. Magiskt många goda choklad-recept, de flesta också nötfria! Allt samlat i en otroligt vacker bok, perfekt för alla choklad-älskare.


Läs Mer

Gröt “to go”

Idag vill jag tipsa om en superenkel frukost. En blandning mellan gröt och chiapudding som äts rumstempererad.


Läs Mer

Recept fröknäcke + tips pålägg

Recept på gott och enkelt glutenfritt fröknäcke och tips på goda nyttiga pålägg!


Läs Mer

Alla hjärtans frukost

Dags för alla hjärtans dag snart, vad sägs om en riktigt läcker kärleksfrukost att börja dagen med!


Läs Mer

Trött, tröttare, tröttast + recept

Trött så trött ... Sömnbrist gör mig tokig. Behöver kraft och återhämtning för att bli av med borrelian. Idag delar jag med mig av ett recept på gröna zucchinirullar som jag blev så sugen på…


Läs Mer

Grön ärthummus

Måste bara tipsa om en sak jag brukar göra. Ni vet ju vid det här laget att jag älskar hummus! Här kommer tips på hur man kan variera och göra en grön ärthummus som är himmelsk god.


Läs Mer

Karin Haglund